UE49K6300 SAMSUNG LED TV

Leírás

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Kijelző átmérő 123 cm
Típus Okos TV
Kijelző technológia LED
Képminőség Full HD
Megjelenés 2016
Szín Ezüstszín
Interfész 2 x USB 3 x HDMI 1 x Jack 3.5 mm 1 x RF 1 x Component input 1 x Composite In CI+ slot
Kijelző típusa Ívelt

OKOS TV

Operációs rendszer Tizen
Főbb jellemzők Képernyő tükrözés USB recording
Processzor típusa Quad core

VIDEÓ JELLEMZŐK

Felbontás 1920 x 1080
Képtechnika Micro Dimming Pro Auto Depth Enhancer HyperReal Auto Motion Plus Digital Clean View Auto Channel Search Film mód Wide Color Enhancer
TV tuner rendszer DVB-C DVB-T2

AUDIO JELLEMZŐK

Audio technika Dolby Digital Plus Bass reflex Sztereó Multiroom Link DTS Codec Wallmount Sound Mode TV SoundConnect
Beépített hangszórók teljesítménye 20 W
Beépített mélysugárzó Nem

KAPCSOLÓDÁS

Vezeték nélküli kapcsolat Bluetooth Wi-Fi

ENERGIA FOGYASZTÁS

Energiafogyasztás 105 W

MÉRETEK

Méretek állvánnyal 1102.3 x 292.9 x 712.2 mm
Méretek állvány nélkül 1102.3 x 104.3 x 647.3 mm
Súly állvánnyal 10.1 kg
Súly állvány nélkül 8.8 kg
Doboz méretei 1195 x 177 x 721 mm
Doboz súlya 11.7 kg

KIEGÉSZÍTŐK

Csomag tartalma Tápkábel Távirányító Használati utasítás

 

Fedezze fel, milyen, amikor a TV valóságot teremt

 

A Samsung FHD TV lélegzetelállítóan valósághű és soha eddig nem tapasztalt, magával ragadó élményt nyújt. Teljesen új fényben látja majd kedvenc TV-műsorait és filmjeit.

Mélyeden el a tartalomban

 

Az Auto Depth Enhancer technológia a képernyő különböző részein eltérő kontrasztarányokat alkalmaz, kiemelkedő mélységet biztosítva. Élje át a TV-képernyő által kínált magával ragadó élményt.

Vegye körbe érzékszerveit

 

A Samsung ívelt TV enyhe görbülete segít, hogy Ön az események közepén legyen, szélesebb látószöget és egyenletes képernyőtávolságot biztosít.

360 foknyi stílus és elegancia

 

A fekete keret karcsú, modern dizájnja bármilyen szögből nézve tökéletesen illeszkedik környezetébe. Az áramvonalas fémszínű állvány gyengéden fogja körbe a képernyő középső részét a karcsú körvonalak és lélegzetelállító dizájn érdekében.

Emelje a képminőséget FHD-felbontás közelébe

 

Az Ultra Clean View technológia egy fejlett algoritmus segítségével elemzi a tartalmat, majd szűri és csökkenti a zajt. Még ha a videojelforrás Full HD minőségnél gyengébb is, a képeket közel FHD-minőségben élvezheti.

Az összes tartalomforrás gyorsan, egyetlen helyről elérhető

 

Az új Smart Hub funkcióval egyetlen helyről érhető el a Live TV és a Streaming szolgáltatások (OTT), játékok stb. A felhasználók a TV bekapcsolásakor azonnal elérhetik az általuk kedvelt tartalmakat.

Megnövelt kontraszt az élesebb részletekért

 

A Samsung Micro Dimming Pro technológiája mélyebb fekete és tisztább fehér színeket, s így lenyűgözően tiszta képeket és kontrasztot biztosít. Élje át az összes szórakoztató tartalmat lenyűgöző minőségben.

Élvezze az erősebb színeket és a jobb képminőséget

 

A Samsung Wide Colour Enhancer technológiája fejlett algoritmus segítségével drámai módon képes javítani a képminőséget, felfedve a rejtett részleteket és a eredeti valójukban mutatva meg a színeket.

A TV-n látott tartalmat egyszerűen oszthatod meg

 

A Samsung Smart View alkalmazás használatával képeket, videókat és zenét küldhet mobileszközéről Smart TV készülékére. A személyes elektronikai eszközök többségével kiválóan együttműködik, és egyszerű csatlakoztathatóságot biztosít.

Nagyobb sebesség, erőteljesebb teljesítmény

 

A Samsung Smart TV a nagy teljesítményű, négymagos processzornak köszönhetően gyorsabbá vált, így késés nélkül reagál a parancsokra, és az alkalmazások azonnal indulnak. A készülék megfelelő sebességével a Multi-Link képernyőn keresztül egyszerre több feladat is élvezetesen végrehajtható.

Gyorsítsa fel Smart TV készülékét a Tizen rendszerrel

 

A Tizen a gyorsabb rendszerindítással és a Live TV szolgáltatás, valamint az összes alkalmazás gyors elérésével új szintre emeli a Smart TV teljesítményét. Az optimális TV-zési élmény elérése érdekében a készülék emellett támogatja a népszerű helyi VOD-alkalmazásokat.

Merüljön bele a videotartalomba

 

A Motion Rate 120 technológia a vibrálásmentes videotartalmakon keresztül magával ragadó élményt nyújt. A lenyűgöző képfrissítési sebességnek és háttérvilágítás-technológiának köszönhetően nem bírja majd levenni a szemét a gyors és akadásmentes videotartalmakról.

Egyszerű és gyors vezeték nélküli kapcsolat

 

A beépített vezeték nélküli hálózati vezérlőn keresztül a Smart TV kábelek nélkül csatlakoztatható az internetre. A készülékbe simuló csatlakozókkal akadálytalanul élvezheti a TV kiemelkedő formavilágát.

Csatlakozzon a TV-hez szórakoztató elektronikai eszközeidvel

 

A ConnectShare funkcióval egyetlen lépéssel különféle tartalmakat nézhet TV-készülékén. Egyszerűen csatlakoztassa USB-eszközét vagy lemezmeghajtóját a TV-készülékhez, és máris nagy képernyőn élvezheti a filmeket, zenét és a képeket.

Hozza létre saját szórakoztatóközpontját

 

A Samsung TV-k támogatják a HDMI-bemeneteket, így saját nappalijában multimédiás szórakoztatóközpontot hozhat létre. A HDMI-kábelt közvetlenül TV-készülékedhez csatlakoztatva többféle eszközből különböző tartalmakat érhet el.