UE43TU7022KXXH SAMSUNG UHD LED TV

Leírás

ÁLTALÁNOS TULAJDONSÁGOK

Kijelző átmérő 108 cm
Típus Okos TV
Kijelző technológia LED
Képminőség 4K
Megjelenés 2020
Szín Fekete
Interfész 1 x USB 1 x RJ-45 2 x HDMI 1 x RF CI+ slot
Kijelző típusa Sík

OKOS TV

Operációs rendszer Tizen
Főbb jellemzők Intelligens személyi asszisztens Képernyő tükrözés
Intelligens hangsegéd Alexa built in Google assistant built in

VIDEÓ JELLEMZŐK

Felbontás 3840 x 2160
HDR technológia típusa HDR 10+
Képtechnika UHD Dimming PurColor Film mód Mega Contrast Természetes mód Játék mód Kontraszt fokozás HLG (Hybrid Log Gamma) Digitális tiszta kép Fényerő érzékelés 2000 PQI
Frissítési gyakoriság 60 Hz
TV tuner rendszer DVB-C DVB-T2

AUDIO JELLEMZŐK

Audio technika Dolby Digital Plus Dialog Enhancement Audio Pre-selection Descriptor
Hangrendszer 2
Beépített hangszórók teljesítménye 20 W
Beépített mélysugárzó Nem

KAPCSOLÓDÁS

Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi

ENERGIA FOGYASZTÁS

Energiafogyasztás 69 kW
Energiafogyasztás / 1000 óra 67 kWh
Villamosenergia-fogyasztás HDR módban / 1000 óra 101 kWh
Készenléti üzemmód áramfogyasztás 0.5 kW
Évi energiafogyasztás 96 kWh
Energiahatékonyság a legújabb európai előírások szerint G energiaosztály

MÉRETEK

Méretek állvánnyal 963 x 192.5 x 627.3 mm
Méretek állvány nélkül 963 x 59.2 x 558.4 mm
Súly állvánnyal 8.3 kg
Súly állvány nélkül 8.1 kg
Doboz méretei 1081 x 143 x 670 mm
Doboz súlya 11.8 kg

KIEGÉSZÍTŐK

Csomag tartalma Tápkábel Távirányító

 

Színek és részletek
Éles és élénk színek

Crystal Display

Merülj el a képben a szélesebb színskálával! A Crystal Display biztosítja az optimalizált színkifejezést, így minden részletet láthatsz.

Erőteljes képminőség

4K Crystal Processzor

A megindító képminőséget egyetlen chip teszi lehetővé, amely összehangolja a színeket, optimalizálja a magas kontrasztot és ami mestere a HDR-nek.

A képet nézd, és ne a TV-t!

Három oldalon keret nélküli dizájn

Keskeny és elegáns kialakítás, amely a legtisztább képet tárja eléd. Minden elemében, szögében minimalista kialakítású, keret nélküli, amely új mércét állít fel. Magával ragadó látvány tárul eléd.

Élvezd a 4K UHD felbontás valóságosságát!

4K felbontás

A 4K UHD TV túlmutat a hagyományos FHD-n a 4x több pixellel, éles és élénk képeket tárva eléd. Nézd úgy a jeleneteket, mintha te is a részese lennél.

Nézd a lenyűgöző részleteket!

HDR

A Nagy dinamikus tartomány magasabb szintre emeli a tévé fényének szintjét, így élvezheted a széles színpalettát és a sötét jelenetek részleteit is.

Játssz gyorsabban!

Játékélmény funkció

Kezdd el a gyorsabb játékot a Játékélmény funkcióval, amely optimalizálja a képernyőt, így hatékonyabban irányíthatod a folyamatot az alig észlelhető bemeneti késleltetéssel! Tapasztald meg a kiegyensúlyozott játékot mozgás közben elmosódás vagy rázkódás nélkül.

Rendezett környezet

Rendezett kábelek

A Samsung UHD okos megoldást kínál a TV-kábelek rendszerezéséhez és elrejtéséhez, közvetlenül az állványban. A kábelek hatákony elrendezésével minimalizálja a TV körüli rendetlenséget, így élvezheted a készülék gyönyörű kialakítását.

Együttműködik az Amazon Alexával

Amazon Alexa

Az új Samsung TV együttműködik az Alexával, megkönnyítve ezzel a mindennapjaid. Könnyen összekapcsolja eszközeid, amelyen engedélyezted az Alexa használatát. A Samsung TV-vel való kompatibilitás miatt megkérheted Alexát a TV-d bekapcsolására, csatornaváltásra, a hangerő szabályozására és számos egyéb dologra.

*Amazon, Alexa és a hozzá kapcsolódó/tartozó logók az Amazon.com, Inc. és leányvállalatainak védjegye. *Előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem elérhető a TV vásárlásának időpontjában, illetve az elérhetőség régiónként eltérő lehet.

Irányítsd a TV-d a Google asszisztenssel!

Google asszisztens

Ezentúl a Samsung TV együttműködik a Google asszisztenssel, hogy még csak a kezedet se kelljen megmozdítanod. Vált a csatornák között, szabályozza a hangerőt, szabályozza a visszajátszást és számos egyebet, mindezt hanggal.

*A Google és Google Home a Google LLC. Védjegye *Előfordulhat, hogy a szolgáltatás nem elérhető a TV vásárlásakor. *A „Kapcsold be a TV-t” funkció elérhetősége modellenként eltérő lehet.

Működik AirPlay 2-vel is

AirPlay 2

A beépített AirPlay 2-vel streamelhetsz és megoszthatsz tartalamakat, közvetlenül Apple készülékedről. Samsung TV-den hatékonyan játsza le videóid, zeneszámaid, jeleníti meg képeid és egyéb tartalmaid iPhone, iPad és Mac készülékedről.

*Előfordulhat, hogy a szolgáltatás a TV vásárlásakor nem elérhető, illetve a szolgáltatás elérhetősége régiónként eltérő lehet. *A képek szimuláltak és kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak. *A funkció és a grafikus felhasználói felület (GUI) elérhetősége régiónként eltérhet. Használat előtt ellenőrizd!