SSI 8710VT SENCOR GŐZÖLŐS VASALÓ

Leírás

A vasalás öröm a Sencor SSI 8710VT gőzölős vasalóval. A vasaló felülete kerámia, így ellenáll a karcolásoknak és tökéletesen vasal szinte minden anyagot. A vasaló egy 200 ml-es kivehető víztartályt is tartalmaz, amelynek használata rendkívül egyszerű. Az erőteljes gőzölés és a gőzimpulzus funkció garantálja a tökéletesen vasalt, kellemetlen gyűrődések nélküli ruhaneműt. Örömmel fogja fogadni a függönyök vagy ingek függőleges gőzölésének, vasalásának lehetőségét is. A Drip-Stop funkció, amely megakadályozza, hogy vízcseppek kerüljenek a textíliára és ezzel foltot hagyva. Az öntisztító és az Anti-Calc szűrő kombinációja az egyszerű karbantartás és a vasaló hosszabb élettartamát hivatott garantálni.

A GŐZIMPULZUS ÉS AZ ERŐTELJES GŐZÖLÉS MEGKÖNNYÍTI A MUNKÁJÁT

Az impulzus gőz üzemmóddal gyorsan és egyszerűen megigazíthatja ruháit vállfán vagy tökéletesen használható függönyökön. Csak töltse fel a tartályt vízzel, és indítsa el a gőzt. A hatékony gőzölő rendszert egy forgókapcsolóval szabályozhatja igényeinek és a vasalni kívánt anyag típusának megfelelően. A legalacsonyabb gőzteljesítmény kényes anyagokhoz, a maximális pedig ágyneműhöz és gyűrött textíliákhoz alkalmas.

FEDEZZE FEL A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ KERÁMIA VASALÓFELÜLET ÉS AZ ANTI-CALC RENDSZER ELŐNYEIT

A kerámia vasalófelületnek köszönhetően gyors és mindenekelőtt könnyű vasalást érhet el. Tökéletesen siklik minden textílián, és egyenletesen ereszti ki a gőzt a különálló gőznyílásokon keresztül. A vasaló belsejében a vízkőképződés elkerülése érdekében egy Anti-Calc szűrő van beépítve, amely korlátozza a lerakódások képződését. A vasaló hosszú éveken át maximális szolgálatot nyújt Önnek.

A DRIP-STOP FUNKCIÓVAL A RUHA MINDIG TÖKÉLETES LESZ

A kényes anyagokat gyakran nagyon óvatosan kell vasalni. Itt nagy segítség a Drip-Stop csepegésgátló rendszer, amely alacsony hőmérsékleten történő vasaláskor megakadályozza, hogy a felesleges víz az anyagra szivárogjon. Ez hatékonyan megakadályozza a foltok képződését a kényes ruhákon, így a ruhanemű mindig tökéletes lesz.

A SENCOR BEMUTATJA AZ ÖNTISZTÍTÓ RENDSZERT

A Sencor vasalóval nagyon kényelmes dolgozni. 3 m hosszú tápkábellel rendelkezik 360°-ban elforgatható csatlakozóval. Így szabadon mozoghat anélkül, hogy a vezeték megcsavarodna vagy összegabalyodna. A készülék tisztítását az Öntisztító rendszer biztosítja. Tartsa egy ideig a vasalót a mosogató fölött, nyomja meg a tisztító gombot, és a forró gőz automatikusan eltávolítja a szennyeződéseket a vasalási felületről.
Gőzölős vasalók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Folyamatos gőzkibocsátás 25 g/min
Gőzlöket 120 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 200 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 2 400 W
Magasság (cm) 14,5 cm
Szélesség (cm) 12,5 cm
Mélység (cm) 29 cm
Szín Lila
Tömeg 1,2 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/