SSI 3520RS SENCOR GŐZÖLŐS VASALÓ

Leírás

A Sencor SSI 3520RS gőzölős vasalójával ezentúl a vasalása kedvenc háztartási feladata lesz. Stílusos megjelenésű, praktikus funkcióinak köszönhetően sokféle textília gond nélkül vasalható vele. Ennek a készüléknek a kerámia vasalófelülete az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága. Ennek köszönhetően az egész folyamat gördülékenyebb, gyorsabb és precízebb lesz. Rendkívül karcálló és kiváló hőeloszlás biztosít. A 3100 W elérhető teljesítménynek köszönhetően a vasaló gyorsan felmelegszik, ráadásul a hatékony gőzrendszer 35g/perc gőzteljesítménnyel járul hozzá a nagyszerű eredményhez.

FUNKCIÓK, AMIK MEGKÖNNYÍTIK A MUNKÁT

A Sencor tervezői számos extra funkciót is beépítettek a készülékbe, amely az egyszerű és kényelmes felhasználás mellett a készülék hosszabb élettartamát hivatott elősegíteni.

Anti-Calc rendszer

A vasalóba fix Anti-Calc szűrő került beszerelésre, amely meggátolja a meszes lerakódások kialakulását a készülékben. Ha a szűrő eltömődött akkor a beépített érzékelőknek köszönhetően jelzőfény figyelmezteti a felhasználót. A szűrő hatékonysága függ a vasalóba öntött víz keménységétől.

Turbógőz funkció

A turbógőz gomb megnyomása után a vasalótalpból nagy mennyiségű gőz áramlik ki, amely a nagyon gyűrött ruhák vasalását teszi könnyebbé. A turbógőz funkció a vasaló függőleges helyzetében is lehet használni.  Selyem és műszálas anyagokhoz a gőzölés funkciót ne használja, mert a szövet anyaga károsodhat.

Drip-Stop funkció

A vasaló Drip-Stop funkciója automatikusan leállítja a gőzölést, ha a hőmérséklet nem kellően magas a gőz képzéséhez. A funkció megakadályozza, hogy a vasalótalpból a forró víz kicsöpögjön.

Self-cleaning rendszer

A vasalóba épített öntisztító Self-cleaning rendszer megbízhatóan távolítja el az ásványi lerakódásokat.

A KERÁMIA VASALÓFELÜLET NAGY ELŐNYE

Abban mindenki egyetért, hogy a vasalófelület nagyon fontos a kiváló funkcionalitás szempontjából. Emiatt az SSI 3520RS vasaló kerámia vasalófelülettel lett felszerelve, amely szinte kivétel nélkül, minden szöveten kiválóan csúszik, karcálló, és optimálisan osztja el a gőzt a stratégiailag elhelyezett gőzkimeneteken keresztül.

280 ML-ES VÍZTARTÁLY

A vasalás során valószínűleg különösen a gőz funkciót fogja használni. Ezért volt fontos, hogy víztartályt építsenek a vasalóba. A Sencornál arra is ügyeltek, hogy valóban nagy kapacitású legyen. Űrtartalma 280 ml, átlátszó anyagból készült. Mindig könnyen láthatja, hogy ideje utántölteni a vizet.

A HŐMÉRSÉKLET BEÁLLÍTÁSÁT JELZŐLÁMPA

Fontos, hogy vasalás közben ellenőrizze a beállított hőmérsékletet. Pontosan erre a célra lett beépítve a LED jelzőlámpa, amely akkor világít, ha a forgó szabályozóval kiválasztja, hogy milyen hőmérsékletre melegedjen fel a készülék. A kívánt érték elérésekor a lámpa magától kialszik.

SOKFÉLE SZÖVET VASALÁSÁNAK LEHETŐSÉGE

A Sencor úgy készítette el ezt a vasalót, hogy gyakorlatilag bármilyen textilanyagot vasalhat vele. A ruhától a függönyökön át egészen a törölközőkig. A 35g/perc gőzteljesítményű hatékony gőzrendszernek köszönhetően a készülék minden lehetséges anyag típussal megbirkózik.

FÜGGŐLEGES GŐZÖLÉS FÜGGÖNYÖKHÖZ ÉS BLÚZOKHOZ

A függőleges gőzölési mód a professzionális vegytisztítókhoz hasonlóan kiválóan alkalmas ingek, blúzok, függönyök, de más vállfára akasztható ruhák gőzölésére is. És mivel ez a készülék hatékony gőzrendszert tartalmaz, ez a funkció bármikor használható.

AUTOMATIKUS KIKAPCSOLÁSI FUNKCIÓ

A beépített automatikus kikapcsolási funkció kikapcsolja a vasalót abban az esetben, ha az 30 másodpercnél hosszabb ideig vízszintes vagy 8 percnél hosszabb ideig függőleges helyzetben mozdulatlanul áll. A kikapcsolás folyamatát egy sípszó kíséri, ha a vasalót megmozdítja, akkor a funkció kikapcsol, a vasaló tovább használható. A funkció ellenére a hálózathoz csatlakozott vasalót sose hagyja felügyelet nélkül.
Gőzölős vasalók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Folyamatos gőzkibocsátás 35 g/min
Gőzlöket 170 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Vízkőtelenítés Igen
Öntisztító Igen
Víztartály kapacitása 280 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Forgatható vezeték Igen
Teljesítmény (W) 3 100 W
Magasság (cm) 30 cm
Szélesség (cm) 12,5 cm
Mélység (cm) 13,5 cm
Szín Fehér/Rózsaszín
Tömeg 1,2 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/