SBS 113 SL SENCOR SZEMÉLYMÉRLEG

Leírás

A Sencor SBS 113SL személymérleg kiváló ár és érték arányt képvisel. Letisztult, stílusának köszönhetően minden fürdőszobába könnyen beilleszthető kiegészítő. Segítségével a család minden tagja nyomon követheti az éppen aktuális testtömeg értékét. A fürdőszoba mérleg teljes magassága 24 mm, ebből az edzett üveg borítás 6 mm vastag. Beépítésre került 4 szenzor, amely a pontos méréshez járul hozzá. A maximális terhelhetősége pedig 150 kg.

PRAKTIKUS FUNKCIÓK, A KÉNYELMES HASZNÁLAT ÉRDEKÉBEN

Auto On funkció
A mérleg szabadalmaztatott „Auto-on“funkcióval rendelkezik. Mérlegelés előtt a mérleget nem kell megérinteni vagy máshogy üzembe bekapcsolni. Ha meg akarja mérni a tömegét, egyszerűen lépjen a mérlegre, amely azonnal megmutatja a jelenlegi tömegét várakozás nélkül.Automata kikapcsolás
A mérleg tétlenség esetén automata kikapcsolódási funkcióval rendelkezik. Amennyiben 10 másodperc elteltével automatikusan kikapcsolódik.

Túlterhelés elleni védelem
A mérleg túlterhelés-érzékelővel van ellátva – ha túlterhelődik a mérleg, a kijelzőn az „Err“figyelmeztető üzenet jelenik meg.

Terhelhetőség, pontosság
A méréshez a személyi mérlegbe beépítésre került 4 precíziós szenzor, mely segít s a lehető legpontosabban meghatározni az Ön súlyát. A mérleg maximális terhelhetősége 150 kg. A mérés pontossága +/- 100 g.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG ÉS KARBANTARTÁS

Az üvegfelületnek köszönhetően a mérleg tisztítása rendkívül egyszerűen elvégezhető, ennek köszönhetően higiénikus is egyben. A beépített 74 x 28,5 mm nagyságú LCD kijelző garantálja az jól megjeleníthető információkat, a Data Lock funkció pedig a méréstől számítva a mért értéket még 10 másodpercen keresztül jeleníti meg a kijelzőn. Lehetősége van a mértékegység megváltoztatására is a következő közül tud választani kg, st vagy lb. A mérleg 1 db CR 2032 3V alkáli elem segítségével működik, ami a csomag tartalmát képezi.
Személymérlegek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Max. teherbírás 150 kg
Mértékegységek KG
Auto ON/OFF
Testzsír Nem
Testvíz Nem
Memória Nem
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 4,2 cm
Szélesség (cm) 32,5 cm
Mélység (cm) 31,2 cm
Szín Fehér
Tömeg 1,4 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/