SJE 1055SS SENCOR GYÜMÖLCSCENTRIFUGA

Leírás

A Sencor SJE 1055SS gyümölcscentrifuga rozsdamentes acél kialakításának köszönhetően könnyű és higiénikus használatot biztosít. A széles adagoló nyílás és a csúszásmentes lábak biztonságossá és problémamentessé teszik a működését. A készülék egy 800 W teljesítményű motorral lett felszerelve. A két sebességfokozat és a hármas védelmi rendszer tökéletes használói élményt eredményez.

ÍZBEN ÉS ÉRTÉKES VITAMINOKBAN GAZDAG FRISS GYÜMÖLCSLEVEK

Sokkal több, mint egy közönséges citrusfacsaró készülék. Segítségével könnyen elkészíthető paradicsom, alma, ananász és például sárgarépalé is.  A gyümölcscentrifugáláshoz nagyon érett gyümölcs- és zöldségdarabok használatát javasoljuk a felsoroltokon kívül, például görögdinnye, uborka, cékla vagy szőlő. A tökéletes eredmény érdekében, lehetőség szerint szedje ki a magokat, illetve a citrusfélék kesernyés középső részét.

KÉT SEBESSÉG A KÜLÖNBÖZŐ GYÜMÖLCSÖKHÖZ ÉS ZÖLDSÉGEKHEZ

Az első fokozat 10600 ford./perc sebességével különösen alkalmas lágyabb alapanyagokhoz, mint például szőlő, áfonya, görögdinnye, málna, paradicsom stb. A második sebesség-fokozat akár 12600 ford./perc. keményebb alapanyagokhoz (ananász, zeller, sárgarépa, cékla, alma) használható.

KÖNNYŰ ÉS KOMPAKT

Modern kompakt gyümölcscentrifugaként a fő előnye a könnyű és a kompakt méretek. Mindössze két kiló, így könnyedén magával vieheti akár a nyaralóba. Ráadásul nem foglal nagy helyet a konyhapulton. A csomag tartalma egy 1,6 l-es péptartály, egy 0,75literes hab leválasztós gyümölcslé tartály, egy rozsdamentes acél szűrős mikroszita és egy átlátszó fedél a préselési folyamat jó láthatósága érdekében. A használaton kívüli hálózati kábelt el tudja rejteni az talpban.

HÁROMSZOROS VÉDELEM ÉS KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

A motor csak akkor indul el, ha a készüléket megfelelően összeszerelték. Beépítésre került egy automatikus kikapcsolás funkció is, amikor eltávolítják a fedelet vagy amikor a motor túlmelegszik. Csúszásmentes lábak mindig stabil működést garantálnak. És minden bizonnyal örömmel fogja hallani, hogy a kivehető alkatrészek mosogatógépben moshatók.
Gyümölcscentrifugák

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Hab elválasztó Igen
Gyümölcslé kanna 0,7 l
Rost edény 1,6 l
Mosogatás mosogatógépben Nem
Kijelző Nem
Töltő nyílás 7,5 cm
Fordulatszám (for./perc.) 12 600 for./perc.
Teljesítmény (W) 800 W
Magasság (cm) 39 cm
Szélesség (cm) 17 cm
Mélység (cm) 28 cm
Szín Ezüst
Tömeg 3,6 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/