SBS-5050BK SENCOR SZEMÉLYMÉRLEG FITNESZ

Leírás

A Sencor SBS 5050BK letisztult, elegáns stílusú minden fürdőszobába könnyen beilleszthető kiegészítő. Segítségével a család minden tagja nyomon követheti az éppen aktuális testtömeg értékét, BMI értékét vagy a testzsír és víz %-os értékét.   A fürdőszoba mérleg teljes magassága 20 mm, ebből az edzett üveg borítás 6 mm vastag. Beépítésre került 4 szenzor, amely a pontos méréshez járul hozzá. A maximális terhelhetősége pedig 150 kg. Az üveg felületnek köszönhetően tisztítása egyszerűen elvégezhető.

BIOIMPEDANCIA ANALÍZIS

A BIA módszer, az emberi szövetek elektromos ellenállásának a mérése alapján határozza meg a fenti adatokat (gyenge elektromos impulzusok segítségével). Az emberi szövetek eltérő elektromos ellenállásából számítással meghatározható testzsír és testvíz arány. Az impulzusok sugárzását és mérését fém elektródák végzik, amelyek a mérőfelületbe vannak beépítve, a méréshez az áramkört zárni kell, tehát mindkét talppal a mérő felületen és az elektródán kell állni

SPECIÁLIS PROFIL BEÁLLÍTÁSOK LEHETŐSÉGE

12 személyre szóló automatikus felhasználó-azonosítással rendelkező memória beépítésre került. Lehetősége van a profil létrehozásokat beállítani a Nem, a magasság (80 – 220 cm) és kor (6 – 100 év) szerinti preferenciákat a pontosabb eredmények érdekében. A mérlegre való fellépés után az elektródák segítségével a testsúlyhoz tartozó felhasználói kód jelenik meg. A felismerés után kezdődik meg a testparaméterek mérése és elemzése.

AJÁNLOTT NAPI ENERGIA BEVITEL

A testparaméterek elemzése és mérése közben a készülék kiszámolja az ajánlott napi energia bevitelt is (BMR). A készülék a BMR kiszámításához figyelembe veszi a testtömeget, a testmagasságot, az életkort és a nemet.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Legfeljebb 150 kg-ot a terhelhetősége és 100 grammos pontosággal mér. Automatikusan elindul, ha rálép a mérlegre, és üresjáratban automatikusan kikapcsol. A nagyméretű kék színnel világító LCD kijelző, melynek mérete 74 × 28,5 mm segítségével akár lehetősége van a mértékegységek kiválasztására is – kg / lb / st. A Data Lock funkció pedig biztosítja Önt, hogy a mért adatok a mérés után még 10 másodpercen keresztül láthatóak. Működtetése 1 db CR2032 3V alkáli elemmel történik, melyek a csomagolás részét képezik, az elem merülést és a túlterhelést egy ikonnal jelzi a mérleg.
Személymérlegek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Max. teherbírás 150 kg
Mértékegységek KG/LB
Auto ON/OFF
Testzsír Igen
Testvíz Igen
Memória Igen
Mérési pontosság 100 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 2 cm
Szélesség (cm) 33 cm
Mélység (cm) 32 cm
Szín Fekete

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/