SHI 110BK SENCOR HAJVASALÓ

Leírás

A Sencor SHI 110BK hajvasaló kombinált kerámia-turmalin technológia alapján lett tervezve a maximális hajsimító hatásért a simítófelület teljes hosszában. A speciális kialakítású lebegő simítófelület a haj meghúzásának elkerülése érdekében. A gyors felmelegedést – akár 200° C hőmérsékletig- a PTC technológia biztosítja. A 360° forgó kábel az összegabalyodás, illetve megtörés ellen biztosít védelmet.

MI AZ A TURMALIN?

A turmalin egy értékes ásványi anyag, amely egyedülálló ionizáló és infravörös tulajdonságokat mutat. A hajvasalólapokra a turmalin kerámiával együtt került fel ultrafinom por formájában, amely a hőkezelés következtében nyeri el jellegzetes kemény felületét. A turmalin természetes módon negatív ionokat és infravörös hőt sugároz. Felmelegedés után elektromos mezőt alakít ki a negatív ionokból és egyenletesen oszlik el a kerámia vasaló felületen. Speciális lebegő simító felület a haj meghúzásának elkerülésére – miközben nem igényel erős nyomást, mint a hagyományos, rögzített simító felülettel ellátott hajvasalók

MIÉRT FONTOSAK A NEGATÍV IONOK?

A negatív ionok a felületi réteg közelében sima, attraktív felületű hajat alakítanak ki, így megőrizve a természetes nedvesség tartalmat. A negatív töltésű hajvasaló a haj felszínéről semlegesíti az elektronikus töltéseket így a haj vonzóbb és egyenletes marad.

MIÉRT FONTOS AZ INFRAVÖRÖS HŐ? 

Az infravörös sugárzás a hajba jutva és azt egyenletesen és finoman melegíti. Ez másfajta hő, ami nem melegíti a környező levegőt. Az infravörös sugárzás ehelyett mélyen a hajszálba hatol, így rugalmasabb, puhább a haj ennek köszönhetően könnyen és gyorsan alakítható.

FORGÓKÁBEL ÉS PRAKTIKUS AKASZTÓFÜL

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelen egy praktikus akasztófület talál a könnyű felakasztáshoz. Ezentúl nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A Sencor SHI 110BK hajvasaló teljes mértékben biztonságos eszköz. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

CSOMAG TARTALMA

  • Hajvasaló készülék
Hajvasalók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Hőmérséklet 200 °C
Ionizáló funkció Nem
Gőzölés Nem
Vizes haj Nem
Kijelző Nem
Automatikus kikapcsolás Nem
Teljesítmény (W) 40 W
Magasság (cm) 3,5 cm
Szélesség (cm) 26 cm
Mélység (cm) 3 cm
Szín Fekete
Tömeg 400 g

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/