SHD 0045BK SENCOR HAJSZÁRíTÓ

Leírás

A Sencor SHD 0045BK hajszárítóval könnyedén készíthet el különböző stílusú frizurákat. Kettő szárítási fokozattal – egy gyengédebbel és egy intenzívebbel– rendelkezik, továbbá egy kapcsolóval a hideg levegő fújására, amely hasznos hajfixáláskor és stylingoláshoz. Így igényeinek megfelelően választhat közülük. Ergonomikusan kialakított fogantyú a kezelőelemek optimális elosztásával a jobb- és balkezesek részére egyaránt. A hajszárító működéséről egy halk DC motor gondoskodik, amelynek teljesítménye 1600 W.

BÁRHOL, BÁRMIKOR EGYSZERŰEN

A Sencor termékei tervezésekor a számtalan funkciót és trendet tart szem előtt, de sose feledkezik meg a praktikumokról. A mindennapokban számtalan helyzet alakulhat, amikor egy megbízható hajszárítóra lenne szüksége például egy uszodába, üzleti utak alkalmával vagy akár nyaraláskor. A tervezői precizitásnak köszönhetően, ezentúl mindig magával viheti kedvenc és megbízható hajszárítóját köszönhetően az összecsukható kialakításnak, így kényelmesen elfér a táskában, bőröndben.

LÉGÁRAMLAT SZŰKÍTŐ

Abban az esetben, ha frizuráját formázni is szeretné használat közben, vagy csak a hajszárítóból kiáramló levegőt szeretné kisebb helyre koncentrálni, akkor egyszerűen szerelje fel valamelyik légáramlat szűkítő fúvókát. A sima szűkítőt hajkefével együtt használhatja a frizura formázásához.

TRUE IONIC, COOL SHOT FUNKCIÓK A TÖKÉLETES MEGJELENÉSÉRT

Az ionizáló funkcióval, a hajszárító negatív ionokat hoz létre. A haj gyors szárításához a hajszárító a gyökerektől egészen a hajvégekig negatív ionokat használ és ezért a hő megfelelően használja fel. A negatív ionok csökkentik a statikus elektromosság kialakulását és segít a frizurát tökéletes kondícióban tartani azzal, hogy a nedvességet, ami mélyen a hajszerkezetbe jut, megköti. Garantálja a sima és fényes hajat, göndörödés nélkül, minimalizálja a statikusságot és megelőzi a haj sérülését. A “Cool SHOT” funkció azaz, a hideg levegős fixálás, együtt használható bármelyik teljesítmény-fokozattal. Az elkészült frizura megfelelő rögzítését hivatott szolgálni.

KOMPAKT ÉS PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

Az ergonomikus kialakítású markolatnak köszönhetően bal- és jobbkezes felhasználók egyaránt kényelmesen tudják használni. A hajszárító karbantartása egyszerűen elvégezhető, a levehető hátsó bemeneti rácsnak köszönhetően. A rendszeres karbantartás biztosítja a hullámos fűtőspirál a konstans hőmérséklet stabilitását, így a haj nem fog megsérülni szárítás közben. A praktikus akasztófülnek köszönhetően a tárolása is egyszerűen megoldható.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Termékeink biztonságos használatánál nincs is fontosabb számunkra, legyen szó bármilyen termékről. A hajszárítónk esetében se tettünk kivételt. Minden Sencor hajszárító túlmelegedés elleni hőbiztosítékkal lett felszerelve.

CSOMAG TARTALMA

  • 1x Hajszárító
  • 1x Légáramlat szűkítő
Hajszárítók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Hőmérséklet fokozatok száma 2
Tartozékok száma 1
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Hideg levegő Igen
Ionizáló funkció Igen
Diffúzor Nem
Flexibilis vég Igen
Fésűs feltét Nem
Akasztó hurok Igen
Teljesítmény (W) 1 600 W
Szín Fekete

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/