SENCOR PORZS.PORSZÍVÓ SVC 7500 BK-EUE3

Leírás

A Sencor SVC 7500BK porzsákos kialakítású praktikus, egyben megbízható szívóerejű porszívó. Ideális választás ház, lakás vagy iroda takarítására. Bármilyen felület porszívózásához tökéletes. A hatékony működést a 750 W teljesítményű ECO motor biztosítja, illetve a hosszú élettartam érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A szívóerőt az elektromos szabályzó segítségével állíthatja be.

FEDEZZE FEL A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HEPA H13 SZŰRŐ ELŐNYEIT

Élvezze a tisztább és jobb minőségű levegőt! A HEPA Air szűrő felfogja a legkisebb port és allergén részecskéket, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat és még a cigarettafüstöt is. Kiváló választás az allergiában szenvedő felhasználók részére.

PORZSÁK CSERE KÖNNYEN ÉS EGYSZERŰEN

Felejtse el a kellemetlenségekkel járó porzsák cserét. Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 3,5 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.

A tartozékok széles választékával minden felületet porszívózható

A folyamatos szívóerő szabályzás lehetővé teszi a különböző érzékeny anyagok, például függönyök vagy bútorok porszívózását is. Ennek köszönhetően a porszívó Complete Care tartozékokkal felszerelt, amely számos praktikus fejet és fúvókát tartalmaz a teljes otthoni takarításhoz, a padlótól és a szőnyegektől az autóig, bútorokig és egyebekig.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Univerzális szívófej, szőnyegen is és kemény padlón is egyaránt használható. Egyszerűen átkonfigurálható bármilyen padlótípushoz, nagy kerekeivel könnyen mozgatható.

2. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről.

3. Porolókefe

A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Puha, gumírozott kerekekkel felszerelt porszívó bármilyen felületen könnyen mozgatható, és a minden esetben védik a padlófelületet az esetleges karcolódásoktól. Ugyanakkor a könnyű súly miatt egyszerűen követi Önt a különböző útvonalakon.

XXL-ES TELESZKÓPOS CSŐVEL MINDENHOVA ELÉR

A porszívó nagyon könnyű, alumínium teleszkópos XXL csővel és 9 m hosszú tápkábellel lett felszerelve. Ezentúl egyszerűbb lesz akár a mennyezet, a bútorok vagy lépcsők mögött terek tisztántartása. A porszívó a kialakításának köszönhetően akár 314 m² területet is le tud fedni.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Porzsák nélküli NEM
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő IGEN
Mosható kimeneti szűrő IGEN
Kárpit fúvóka IGEN
Résfúvóka IGEN
Kábelhosszúság 7 m
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás IGEN
Tasak/edény űrtartalma 3,5 l
Telítettség jelző IGEN
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 26 cm
Szélesség (cm) 29 cm
Mélység (cm) 47 cm
Szín Szürke
Tömeg 5,3 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás