SENCOR PORZS.PORSZÍVÓ SVC 6001 BK-EUE3

Leírás

ISMERJE MEG A SENCOR SVC 6001BK PORZSÁKOS PORSZÍVÓ ELŐNYEIT

Mondjon búcsút a rendetlenségnek! Az SVC 6001BK porszívó ideálisan használható ház, lakás vagy akár autó porszívózására. A hatékony működést a 700 W teljesítményű ECO power motor biztosítja, illetve a hosszú élettartam érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A HEPA E12 szűrő segítségével tisztább, pollen és allergén mentes levegőt biztosíthat otthonában.

FEDEZZE FEL A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HEPA E12 SZŰRŐ ELŐNYEIT

Nem is gondolná, mennyi allergén és pollen gyűlik össze nap, mint nap a lakásában. Élvezze a tisztább és jobban lélegezhető levegőt! A HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat akár még a cigarettafüstöt is. A HEPA szűrőt elsősorban allergiások, de kisgyermekes szülők vagy idősek is szívesen fogadják.

SILENCE TECHNOLOGY

A Silence Technology lehetővé teszi, hogy csendesen dolgozzon a nap bármely szakában! Hatékonyan porszívózhatja a padlót anélkül, hogy készülék túl lépné 78 dB-t (A) zajszintet. A porszívó teljesítménye fokozatosan állítható az alacsony szívóteljesítményről akár a legmagasabbra. Egyszerűen egy csendes porszívó, erős és hatékony szívóerővel.

A HIGIÉNIKUS PORZSÁK SZÁMOS ELŐNNYEL JÁR

Felejtse el a kellemetlenségekkel járó porzsák cserét. Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 3,0 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.

AZ XXL TELESZKÓPOS CSŐ MINDEN FELHASZNÁLÓHOZ IGAZODIK

Nincs többé hátfájás vagy hajolgatás! Tartozékok széles skáláját még egy XXL-es teleszkópos cső egészíti ki, ergonomikus fogantyúval, amely akár magasabb felhasználók számára is kényelmes munkavégzést garantál. Az összes cserélhető fejjel/fúvókával egyszerűen kombinálhatja. Sőt, a 7 méter hosszúságú hálózati kábellel akár 314 m2-t területet is megbízhatóan lefed anélkül, hogy többször újra kellene csatlakoztatni a konnektorba.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.

2. Résszívó kifordítható kefével

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Porzsák nélküli Nem
Teljesítmény (W) 700 W
Zajszint 78 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő IGEN
Mosható kimeneti szűrő IGEN
Szűrő eltömődés jelzés Nem
Turbo-kefe Nem
Parketta szívófej Nem
Kárpit fúvóka Nem
Résfúvóka IGEN
Porkefe IGEN
Kábelhosszúság 7 m
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás IGEN
Tasak/edény űrtartalma 3 l
Telítettség jelző IGEN
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 24 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 43 cm
Szín Fekete
Tömeg 5,6 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás