SPR 5508BK SENCOR LASSÚ FŐZŐ EDÉNY

Leírás

A Sencor SPR5508BK egy elektromos lassan főző készülék. A lassú főzés egy modern főzési technológia, amely megőrzi az alapanyagok ízét és illatát, és akár bármilyen zsiradék hozzáadása nélkül készítheti el kedvenc ételeit. Ezzel a multifunkciós készülékkel süthet akár olajban, párolhat vagy gőzben készítheti el az ételeket. A digitális LED kijelzőnek és a melegen tartó funkciónak köszönhetően a főzés egyszerűbb és kényelmesebb lesz, mint valaha.

MAXIMUM 6,0 LITERES KAPACITÁS

A nagy űrtartalommal rendelkező edény ideális akár 8 személyre történő ételkészítésre. Kiváló minőségű tapadásmentes alumínium réteggel van ellátva, így minden irányba tökéletesen vezeti a hőt, akár süt vagy főz. Az edény jól kidolgozott formája lehetővé teszi az összetevők egyenletes hőkezelését. Élvezze a könnyű főzést! Csak össze kell vágni a hozzávalókat, beletenni az edénybe, kiválasztani a módot, a többit pedig intézi a készülék. Mire Ön haza érkezik addigra készen áll az étel felszolgálásra.

AKÁR TÖBB ÉTEL EGYIDEJŰ KÉSZÍTÉSE

A gőzölés az egyik legegészségesebb ételkészítési lehetőség, elsősorban a tápanyagok maximális megőrzése miatt zsír hozzáadása nélkül. Szereti a friss lazacot párolt zöldségekkel? Csak helyezze az edénybe a gőzkosarat a hozzávalókkal és válassza ki “Gőzölés” programot, a készülék a program végeztével figyelmezteti Önt amikor étel fogyasztásra kész. Ráadásul a gőzölő betét rozsdamentes élelmiszer-minőségű acélból készült, ami nagyon tartós.

NAGYON KÖNNYEN VEZÉRELHETŐ

Minden funkció és program kényelmesen beállítható a digitális kijelző segítségével. Programok spektruma széles, és a hozzáadott szolgáltatások minden felhasználónak tetszeni fognak.

KÜLÖNBÖZŐ MŰKÖDÉSI MÓDOK

Minden programnál a készülék először előmelegíti magát az előre beállított hőmérsékletre, így ennek köszönhetően megőrzi az ízeket és a tápanyagokat. Remek sült krumplit, szaftos hús szeleteket, ízletes zöldségeket piríthat.

Gentle – Enyhe hőmérséklet
Low – Alacsony hőmérséklet
Medium – Közepes hőmérséklet
Sauté – Pirítás
High Sear – Hirtelen sütés
Slow Cook Low – Lassú főzés alacsonyabb hőmérsékleten
Slow Cook High – Lassú főzés magasabb hőmérsékleten
Steam – Gőzben főzés
Yoghurt – Joghurt

HATÁRTALAN LEHETŐSÉGEK

A lassú főzésnek köszönhetően a legcsodálatosabb húslevest 14 órán át, egy ízletes szószt 8 órán át készíti a készülék, és ez csak néhány példa a sok közül. A klasszikus főzést, sütést vagy a párolást testre is szabhatja. Nem szabad megfeledkezni a gőzben történő főzésről sem. Készíthet házi joghurtot is, egyszerűen tegye bele szükséges hozzávalókat, és remek joghurt készíthető akár különböző ízesítéssel vagy anélkül.

MELEGENTARTÓ ÉS IDŐZÍTHETŐ FUNKCIÓ

Az ételt akár négy órán keresztül melegen és frissen tartja a készülék, két főzési programmal teljesen automatikusan. Más programok esetén a hőmérséklet fenntartása manuálisan állítható. Fontos a megfelelő ételhőmérséklet, de a megfelelő főzési idő is. Mindegyik programomnak van egy előre beállított ideje, amelyet tetszés szerint manuálisan beállíthat.

MIK A TOVÁBBI ELŐNYEI A KÉSZÜLÉKNEK?

Nemcsak rengeteg időt és fáradságot spórol meg, hanem a pénztárcáját is kíméli! A működési elv alapján energiatakarékosabb, mint egy hagyományos elektromos vagy indukciós tűzhely. Az ételek egyenletesen készülnek el zsír vagy olaj hozzáadása nélkül úgy, hogy nem veszítik el az ízüket vagy lédússágukat.

CSOMAG TARTALMA

  • Lassan főző készülék
  • Belső edény és edzett üvegfedő
Elektromos edények és rizsfőzők

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Fedő Igen – Üveg
Termosztát Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Mosogatás mosogatógépben Igen
Abszolút térfogat 7 l
Max. főzési térfogat 6 l
Teljesítmény (W) 1 350 W
Szín Fekete

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/