SFS 1000 WH SENCOR ELEKTROMOS SZELETELŐ

Leírás

A Sencor SFS 1000WH szeletelő rozsdamentes acél vágókoronggal rendelkezik, amely egyszerű szeletelést tesz lehetővé, emellett levehető és cserélhető. Kiválaszthatja a kívánt vastagságot (1-15 mm), ujjvédővel és gyerekzárral ellátott részei pedig megakadályozzák a kellemetlen sérüléseket. Kivehető tálcával rendelkezik, így a kész szeleteket könnyedén összegyűjtheti. A gép alját csúszásgátlóval szerelték fel, hogy szeletelés közben is egyhelyben maradjon.

A VÉKONY SZELETEKTŐL A VASTAGIG

Gyorsan és egyszerűen szeletelhet húst, kenyeret, gyümölcsöt és zöldségeket. Használja a vágásszélesség szabályozó tekerőgombot a penge 1,0 és 15 milliméter szélességtartománybeli mozgatásához. A kiváló minőségű penge finom és pontos szeletelést tesz lehetővé.

SEGÍTÜNK A SPÓROLÁSBAN

A nagyobb mennyiségben vagy darabokban történő vásárláskor egyrészt pénzt fog tudni megtakarítani, másrészt mindig a pont kívánt vastagságú sajt, hús, zöldség vagy gyümölcsszeletet fog tudni levágni. Tökéletes szeletek mindennap.

PRAKTIKUS EGYBEN BIZTONSÁGOS SEGÍTSÉG

A szeletelő egy kivehető adagoló kocsival lett felszerelve, mely minkét végpontban ütközővel lett kiegészítve. A csomag található tüskés élelmiszer nyomólap az élelmiszerek biztonságos, elmozdulás elleni rögzítését hivatott szolgálni. Természetesen a nagyobb méretű élelmiszerek szeletelése esetén a nyomólap könnyen levehető.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csomag tartalmaz egy speciális ujjvédőt is, ezzel is hozzájárulva a biztonságos működtetéshez. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Szeletelők

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Max. szelet szélesség 15 mm
Ujj védelem Igen
Impulzus működés Igen
Anyag Műanyag
Sebességszabályozás Nem
Dönthető Igen
Teljesítmény (W) 100 W
Magasság (cm) 20,6 cm
Szélesség (cm) 33,9 cm
Mélység (cm) 24,6 cm
Szín Fehér
Tömeg 2 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/