SLE 42F16TCS H.265(HEVC)SENCOR LED TV

Leírás

Élvezze a különböző filmeket, sorozatokat a Sencor SLE 42F16TCS tv készülék segítségével akár Full HD felbontásban. Hozza létre saját moziját az otthonában. A Sencor Full HD készüléke rendkívül éles és részlet gazdag képeket biztosít. A kiemelkedő designnak köszönhetően bármelyik szobába beilleszthető, s akár egyszerűen a falra is szerelhető. Csatlakoztassa adathordozóját a tv készülékhez és nézzen videókat, hallgasson zenéket vagy tekintse meg az emlékezetes pillanatokat tartalmazó fotóit egyszerűen.

DVB-T2 VÉTELI LEHETŐSÉG

A Sencor készülékei készen állnak a jövőbeli műsorszórásra is (DVB-T2) a H.265 / HEVC kodek segítségével. Az új DVB-T2 műsorszórási szabvány fő előnye, hogy több helyet biztosít a TV-állomásoknak, valamint jobb minőségben élvezheti a tv műsorait. A Sencor SLE 42F16TCS tv készülék a következő jelek vételére alkalmas DVB-T2 (H.265, max. 1920 × 1080/60p) / DVB-T / DVB-C / DVB-S2 / PAL/SECAM BG/DK/I/L/L’ (Skylink FastScan hangolás). Ez elég széles kínálat, amely biztosítja, hogy Ön is megtalálja a megfelelőt.

Minden a részleteken múlik

A készülék 42” (azaz 107 cm) képátlójához egy 1366 x 1080 pixeles Full HD  felbontás társul. A széles 176° betekintési szög, mellett fontos megemlíteni a 200 cd/m² fényerőt, 8,0 ms válaszidőt, valamint a Digitális fésűszűrőt DCF és a Dinamikus zajelnyomó DNR, funkciót. A két beépített hangszóró teljesítménye 2x 8 W  és persze nem hiányozhatnak a hangszínszabályozó módok sem. Számos extra funkcióval találkozhat időeltolási funkció, vagy a több nyelvű menürendszer a magyar nyelvet is beleértve, EPG műsorkalauz, a teletext, az időzítő funkció, a Hotel mód vagy akár a véletlen elállítódásokat megelőző gyermekzár is.

Csatlakozók, amelyekkel összeköthető a tv készülék

A Sencor tervezői gondoltak mindenféle készülékre, amely csak összeköthető a tv készülékkel. Ennek köszönhetően számtalan csatlakozó került kialakításra a készülék hátoldalán. Többek között megtalálható, 2× HDMI (1xARC), Mini AV in, Mini YPbPr, SCART, koaxiális, USB 2.0 (5 V ⎓ 0,5 A), Fülhallgató-kimenet, CI+  interfész is helyett kapott. Az USB csatlakozó segítségével videókat, filmeket, képeket játszhat le az MKV, AVI, MP4, MOV, MP3, AAC, JPEG, JPG, TXT formátumokban. Lehetősége nyílik USB tárolóra történő felvételre is.

VESA kompatibilitás

A VESA adat megadja a lyuktávolságot – vagyis a készülék hátoldalán lévő szerelőnyílások függőleges és vízszintes távolságát – és meghatározza, milyen típusú tartó vagy állvány használható az adott készülékhez. A Sencor SLE 42F16TCS készülék 200 x 100 VESA kompatibilitással rendelkezik. A készülék teljes mérete – állvánnyal – 953 x 213 x 595 mm, amihez 8,5 kg súly társul.