GWH18ACDXF-K6DNA1A GREE COMFORT X KLÍMA

Leírás

Típus Oldalfali split klíma
Inverteres Igen

Hűtés

Hűtési energiaosztály A++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 5 kW

Fűtés

Fűtési energiaosztály A+
Maximális fűtő teljesítmény (kW) 5 kW

Beltéri

Maximális beltéri zajszint 43 dB

Kültéri

Maximális kültéri zajszint 56 dB

Méretek

Szélesség(beltéri) 101.3 cm
Magasság(beltéri) 30.7 cm
Mélység(beltéri) 22.1 cm
Tömeg (beltéri) 13 kg
Szélesség(kültéri) 95.8 cm
Magasság(kültéri) 66 cm
Mélység(kültéri) 40.2 cm
Tömeg (kültéri) 45 kg

Gyártó: Gree
Modell: GWH18ACDXF-K6DNA1A Comfort X
Leírás:

A Comfort X nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan biztosították, továbbá a beépített kompresszor karter és csepptálca fűtéssel ellátott modell folyamatos fűtési megoldása is alkalmas. Egyedi formatervezésének és megbízható működésének hazánk legnépszerűbb klíma modellje.

Kiemelt tulajdonságok

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Fűtés -25°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

Opcionális tartozékok

Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

Hűtés

2,6 – 3,5 – 5,3 – 7,1 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatók, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inveres technológiának kiváló készülék visszaszabályozza a teljesítményt, ha a helyiség le, így az energiafogyasztás minimális lesz. A++ energiaosztályba sorolt ​​terméket.

Fűtés

Jó választás lehet annak, aki nem csak hűtésre használná a berendezést, hanem fűteni is szeretne, hiszen -20°C-ig képes fűteni vele. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciója a legjobb Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.
H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

Wi-Fi

A Wi-Fi vezérlésnek működik a készülék távolról is szabályozható, ki/bekapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb. . Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincs, de elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készüléket, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.

Környezettudatosság

A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, az ODP értéket, vagyis az ózon károsító hatást 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal elégedettebb a régebbi , R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Comfort X készülékek új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.