GWH12YCXD-K6DNA1B GREE AMBER UV KLÍMA

Leírás

Típus Oldalfali split klíma
Inverteres Igen

Hűtés

Hűtési energiaosztály A+++
Maximális hűtő teljesítmény (kW) 3.5 kW

Fűtés

Maximális fűtő teljesítmény (kW) 3 kW

Beltéri

Maximális beltéri zajszint 43 dB

Kültéri

Maximális kültéri zajszint 53 dB

Méretek

Szélesség(beltéri) 86.5 cm
Magasság(beltéri) 29 cm
Mélység(beltéri) 21 cm
Tömeg (beltéri) 11 kg
Szélesség(kültéri) 84.8 cm
Magasság(kültéri) 59.6 cm
Mélység(kültéri) 32 cm
Tömeg (kültéri) 34 kg

Gyártó: Gree
Modell: GWH12YCXD-K6DNA1B Amber
Leírás:Hűtés mellett, egészen -22°C-ig fűtésre is kiválóan alkalmas a berendezés. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter-, és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája a Gree I Feel funkcióban érvényesül. A H-tarifa igénylési feltételeinek megfelel, ezáltal október 15. és április 15. között akár 50%-ot is megtakaríthat elektromos áramszámláján.    

A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell által nyújtott maximális kényelmet a 3D légterelés biztosítja hűtésben és fűtésben egyaránt.

A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását.

Rásegítenél a fűtésre Szeretnéd olcsóbban megoldani, mint a jelenlegi fűtési rendszered Energiát takarítanál meg A kényelmet választod, és wifivel előre bekapcsolod a nyaralódban, mikor szükséged van rá ?