SHP 460CH SENCOR HAJNYÍRÓ

Leírás

A Sencor SHP 460CH hajnyíró készülék kiválóan alkalmas a haj vagy a szakáll formázására, igazítására. A készülék rozsdamentes acél pengével rendelkezik. A 4 darab különböző méretű cserélhető fej biztosítja, hogy elérje a megfelelő hosszúságot. Használata rendkívül egyszerű, tárolását elősegíti a gyárilag kialakított akasztó. Az ergonómikus kialakítású markolat megakadályozza, hogy a hajnyíró használat közben kicsússzon a kézből.

BIZTONSÁGOS HASZNÁLAT

Fejlesztéskor fontos szempont a kényelmes használat figyelembevétele. A hajvágó készülékeinket úgy terveztük, hogy megakadályozza a hajszálak a vágópengék közé szorulását, így biztosítva a pontos precíz működést.

HOSSZÚSÁG BEÁLLÍTÁS EGYSZERŰEN

A készülék típusától függetlenül, a Sencor hajvágók hosszúságának beállítása rendkívül egyszerűen végezhető el. Legyen az manuális vagy digitális módon történő beállítás. Az SHP 460CH hajnyíró egy 40 mm szélességű, rozsdamentes acélból készült vágófejjel rendelkezik, valamint a csomagban 4 darab különböző hosszúságot biztosító feltétet fog találni, feltét nélküli vágás esetén nyíráshossz-beállító kar segítségével dolgozhat.

FÉSŰS FELTÉT

A fésűs feltét cseréje rendkívül egyszerű módon elvégezhető. Egyszerűen csúsztassa a feltétet a vágófejhez és készen is van. Az eltávolítása hasonló módon végezhető el. A csomagban4különböző mérethez tartozó feltétet talál, amik 3 / 6 / 9 /12 mm hosszúságú vágására szolgál. A fésűs feltét nélkül is van lehetőség hajvágásra, amely 0,1 – 0,3 mm közötti hosszúságot biztosít.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A Sencor SHP 460CH hajnyíró teljes mértékben biztonságos eszköz. A készüléket úgy terveztük meg, hogy nem lehet a veszélyes feszültségű elektromos részekhez hozzáérni. A készülék azonban nem rendelkezik folyó vagy fröccsenő víz elleni védelemmel. A víz a készülékbe folyhat, ami a készülék károsodáshoz vezethet. A beépített hőbiztosíték megelőzi a készülék túlmelegedését.

CSOMAG TARTALMA

  • Hajnyíró készülék
  • 4x különböző hosszúságot biztosító feltét
  • Olaj
  • Tisztító ecset
  • Hálózati kábel
  • Fésű
  • Olló
  • Pengevédő
Hajvágók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Tápellátás Hálózat
Cserélhető fülilleszték Igen
Tartozékok száma 4
Rendeltetés Haj
Mosható Nem
Hosszúságbeállítások száma 5
Beállítási tartomány 1-12 mm
Karbantartást nem igényel Nem
Magasság (cm) 18,3 cm
Szélesség (cm) 5,7 cm
Mélység (cm) 4,4 cm
Szín Fekete
Tömeg 339 g

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/