SHS-8603 BK SENCOR HAJSÜTŐVAS

Leírás

A Sencor SHS 8603BK hajsütővas 19 mm átmérővel és magas színvonalú PTC fűtő elemekkel lett felszerelve. Számos lehetőséget nyújt még a rövid hajú felhasználók számára is. Készítsen loknikat, a szabályozható teljesítménnyel könnyen személyre szabhatja hajformázóját, így biztos lehet benne, hogy haja a legnagyobb törődést kapja. Az extra sima DeepBlack felületnek és a könnyű súlynak köszönhetően tökéletes eredményt és könnyű kezelést garantál. Minden bizonnyal értékelni fogja a beépített kihajtható állványt és a rugalmas, 360°-ban elforgatható hálózati kábelt a maximális kényelem érdekében.

EXTRA SIMA KERÁMIA FELÜLET

Azon hajsütővasak közé tartozik, amelyek gyengéden mégis gyorsan göndörítik a hajat. Az ápolt és fényes frizuráról az extra sima DeepBlack kerámia bevonat gondoskodik.

MINDÖSSZE EGY PERC ÉS HASZNÁLATRA KÉSZ

Az idő megtakarítása érdekében ez a termék gyors fűtőrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy a hajsütővas akár egy perc alatt felmelegedjen! Ez az üzemmód tehát jelentősen felgyorsítja a fürdőszobai rutint. Amint a készülék készen áll a használatra, a bekapcsolást jelző LED folyamatos világításával jelzi az Ön részére.

FORGÓKÁBEL

A hosszú hálózati kábel garantálja a flexibilitást és a kényelmes használatot. A praktikus, 360°-ban forgatható kábelnek köszönhetően nem kell tartani a kábel gabalyodástól sem.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A Sencor SHS 8603BK hajformázó biztonságos eszköz. Formáját úgy tervezték, hogy megakadályozza az ujjak égési sérüléseit. A hajsütővas az integrált állványra helyezhető, melyben könnyen felmelegszik, ugyanakkor a készüléket használat után az állványban hagyhatja kihűlni.

CSOMAG TARTALMA

  • Hajformázó készülék
Hajformázók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Hajsütővas típus Klasszikus
Átmérő 19 mm
Teljesítmény (W) 38 W
Szín Fekete

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/