SMS 5510 BK SENCOR VILLANYBOROTVA

Leírás

A Sencor SMS 5510BK elektromos borotvával gyorsabb és egyszerűbb a mindennapi borotválkozás. Az egymástól független három lengő borotvafej tökéletesen követi az arc vonalát, így garantálja a tökéletes eredményt. A készülék használatának köszönhetően már könnyen elérhető a tökéletesen sima és bársonyosan puha arcbőr. A készülék hosszú üzemidővel bír, akár 60 percig használható egyetlen töltéssel, az akkumulátor töltöttségét a beépített LED világítás segítségével ellenőrizheti. A készülék teste vízálló, ezért nem probléma, hogy folyó víz alatti tisztítása. A kontúr feltét lehetővé teszi a szakáll, barkó, bajusz stb. tökéletes formázását.

Elektromos borotva szárazborotválkozáshoz és szakáll, haj igazításhoz

A Sencor SMS 5510BK elektromos borotva ideális választás szárazborotválkozásra szakáll, pajesz, bajusz vagy kisebb szőrszálak nyírására. Borotválkozási tipp: lehetőség szerint tartsa a Sencor borotvát derékszögben a bőr felületére, és rövid, körkörös mozdulatokkal futtassa a borotvafejet az arcbőrön a szőrnövekedés irányával ellentétesen.

Direct Drive technológia

A beépített Direct Drive technológia lehetővé teszi, hogy a gép lemerülés után is működjön, közvetlenül a hálózatra való csatlakoztatás után. Ez kiküszöböli a hosszas várakozást a teljes feltöltéshez. Meggyőzi Önt arról is, hogy ez a készülék valóban keményen tud dolgozni, hiszen egyszerre akár 60 percet is képes működni! Ebben a 800 mAh-s akkumulátorkapacitás is segít. A kellemes kezelhetőségét vezeték nélküli működése garantálja, ráadásul 1,5 óra alatt újratölthető.

TRIMMELŐ VÁGÓFEJ, ergonomikus kialakítás

Bizonyos modellek tartalmaznak különböző trimmelő fejeket, amely lehetővé teszi a pontos szakáll-, pajesz- vagy bajuszvágást. A Sencor elektromos borotvák ergonomikus markolat kialakítása, biztos tartást ad a megfelelő irányításhoz a borotválkozás és vágás során. A biztonsági zár funkció védelmet nyújt a mozgás közbeni spontán bekapcsolódás ellen – különösen ideális a biztonságos szállításhoz vagy tároláshoz.

VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS

A borotva teljes teste vízálló kialakítású, így folyó víz alatt kényelmesen tisztítható. További előnyei közé tartozik az ultra-csendes nagysebességű motor, a könnyű kialakítás és a hosszú élettartalmú akkumulátor – egy óra töltés akár 60 perces működést is eredményezhet. Napi 2 perces használat esetén ez majdnem egy hónap egyetlen töltéssel.

Csomag tartalma

  • Borotva
  • Borotvafej
  • Pajesz, kontúr fej
  • Tisztító kefe
  • Micro USB töltőkábel
  • Késvédő műanyag burkolat

Műszaki paraméterek

Borotva mechanizmus Körkéses
Tápellátás Akku
Töltési idő 90 min
Üzemóra (akku) 60 min
Borotvafej típus Lengőfejes
Borotvafejek száma 3
Nedves borotválás Nem
Hajnyíró Igen
Vízálló Nem
Töltés jelző Igen
Magasság (cm) 16,8 cm
Szélesség (cm) 5,6 cm
Mélység (cm) 6 cm
Szín Fekete
Tömeg 158 g