SSM 9510 SS SENCOR SZENDVICSSÜTŐ

Leírás

SZENDVICSSÜTŐ 5 AZ 1-BEN

  • 5 cserélhető sütőlap 137 x 228 mm
  • CoolTouch ház
  • Könnyen tisztítható sütőlapok
A Sencor SSM 9510SS szendvicssütő 5 az 1-ben funkciójának köszönhetően ideális választás, ha gyorsan szeretne egyszerű harapnivalókat készíteni. Az öt különböző cserélhető sütőfelületen készíthet háromszög, négyszög és kagyló alakú melegszendvicset, gofrit vagy akár grillezhet rajta húst is. A Teflon, tapadásmentes felülete révén könnyen tisztítható és nem ég oda az étel.

MULTIFUNKCIONÁLIS KIALAKÍTÁS

Az öt különböző sütőlapnak köszönhetően készíthet például, háromszög, négyszög és kagyló alakú szendvicset, gofrit, vagy csak egyszerűen grillezhet is. A sütőlapok egyszerűen cserélhetők, így a tisztán tartásuk sem okoz nagy problémát. A méretüket tekintve 137 x 228 mm nagyságúak.

5 KÜLÖNBÖZŐ SÜTŐLAP, KÜLÖNBÖZŐ RECEPTEKHEZ

Az öt különböző sütőlapnak köszönhetően készíthet például, háromszög alakú szendvicset, gofrit, vagy csak egyszerűen grillezhet is. A sütőlapok egyszerűen cserélhetők, így a tisztán tartásuk sem okoz nagy problémát.

KÉSZÍTSEN KLASSZIKUS HÁROMSZÖG ÉS NÉGYSZÖG ALAKÚ MELEGSZENDVICSET

Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatja, vagy kísérletezhet a sajtválasztással. Választhat világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

ÉDES SZENDVICSEK PILLANATOK ALATT

Van egy tippünk az Ön számára! A második sütőlap párost, négyzet alakú szendvicsek készítésére használják. Ideális választás édes kombinációkhoz. Próbálja ki például mogyoró- vagy más dióvajat banánnal együtt sütni. A szendvicsek ugyanolyan ízletesek lesznek sós kombinációban is. A felületek nagy méretének köszönhetően nagyméretű amerikai kenyeret is süthet.

ÉLVEZZE A HÁZI KÉSZÍTÉSŰ PANINIT VAGY BAGETTET

A négy sütőfelület közül a harmadik olyan felületet kínál, amely alkalmas hosszúkás sütemények, kenyerek például panini vagy bagett sütésére. Anélkül, hogy sok órát töltene a konyhában, elkészítheti a tökéletes előételeket. Vagy szervezzen svédasztalos vacsorát, családjának és barátainak. Egyszerűen helyezze ki az összetevők széles választékát, így ők maguk állíthatják össze egy tökéletesen sült panini vagy bagett végső formájává.

TÖKÉLETES REGGELI GOFRI FORMÁJÁBAN

Kezdje a napot egytökéletes reggelivel! Készítsen házi gofrit a negyedik típusú sütőlapokkal, amit ennek a népszerű reggelinek az elkészítésére terveztünk. A vajból, cukorból, tojásból, lisztből, tejből és sütőporból készült masszát lassan öntse az előkészített formákba. 3-5 perc elteltével a gofrit ízlés szerint díszítheti lekvárral, csokikrémmel, feltétnek, használjon gyümölcsöt, tejszínhabot vagy kakaót. Részletes receptet arányokkal a használati útmutatóban találja.

NAGYON EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A Sencor az Ön kényelmére is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossák el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheti, és nem kell többé fáradságos időt töltenie a szennyeződések súrolásával.

GARANCIA A PROBLÉMAMENTES KEZELÉSRE

A szendvicssütő sütőlapjainak cseréje egyszerű, csak engedje el a zárat, távolítsa el és cserélje ki egy másikre. A hőszigetelt fogantyú biztosítja a könnyű kezelést. A szendvicssütő előnye, hogy függőleges helyzetben is tárolható, így helyet takaríthat meg a konyhapulton. A kábel biztonságos tárolására akasztószem is található.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Szendvics alak HÁROMSZÖG
Gofri-tartozék Igen
Állapot jelző Igen
Teljesítmény (W) 700 W
Szín Ezüst

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/