SSM 4221RD SENCOR SZENDVICSSÜTŐ

Leírás

 • Rozsdamentes kivitel
 • 2 db négyszög alakú szendvics készítéshez
 • Könnyen tisztítható sütő felületek
  A Sencor SSM 4221RD szendvicssütő praktikus rozsdamentes kivitelével felülmúlja összes eddigi elvárását a szendvicssütőkkel kapcsolatban. A modern design hasznos funkciókkal ötvözve kiemelkedővé teszi a kategóriájában. A szendvicssütővel 2 négyzet alakú melegszendvics készíthető. A készülék előnye a hőszigetelt fogantyú és burkolat, amely védelmet biztosít az égési sérülések ellen. A szendvicssütő hőbiztosítékkal, illetve piros és zöld jelzőfényekkel rendelkezik, melyek a sütő hőfokát jelzik. A könnyen tisztítható tapadásmentes sütőfelületnek köszönhetően időt takarít meg a sütés befejezése után.

  EGYSZERŰ MŰKÖDÉS

  A sütőlapnak köszönhetően egyidejűleg 2 darab négyzet alakú szendvics süthető. A LED jelzőfényeknek köszönhetően a készülék használata szinte gyerekjáték. A felhasználó részére jelzi a melegedési és a sütésre kész állapotot egyaránt. A hideg érintésű felületnek köszönhetően a készülék borítása még használat közben sem forrósodik fel. A gyors felmelegedést és az optimális hőmérsékletet a készülék 700 W -os teljesítménye biztosítja.

  KÉSZÍTSEN KLASSZIKUS MELEGSZENDVICSET

  Ki ne szeretné a klasszikus melegszendvicset, ami tökéletes választás kirándulásra, uzsonnára vagy egy gyors vacsorára. A szendvicseket a sonka és sajt hagyományos kombinációja mellett fűszerekkel (édes paprika), zöldségekkel (paradicsom) gazdagíthatja, vagy kísérletezhet a sajtválasztással. Választhat világos kenyeret, de a teljes kiőrlésű kenyér is tökéletes.

  NAGYON EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

  A Sencor az Ön kényelmére is gondol, ezért tapadásmentes felületű lapokkal szerelte fel a szendvicssütőt. Ennek köszönhetően nem éghet oda az étel. Ezenkívül az egyszerű karbantartást is biztosított. Minden használat után mossák el a tányérokat, hogy ne rakódjanak le rásütött ételmaradékok. Egy textilkendővel együtt nagyon gyorsan és egyszerűen megteheti, és nem kell többé fáradságos időt töltenie a szennyeződések súrolásával.

  MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  Szendvics alak NÉGYZET
  Termosztát Nem
  Gofri-tartozék Nem
  Állapot jelző Igen
  Teljesítmény (W) 700 W
  Magasság (cm) 9 cm
  Szélesség (cm) 23,5 cm
  Mélység (cm) 22,2 cm
  Tömeg 1,2 kg
  Szín Piros/Rozsdamentes acél

  LETÖLTÉS

  Képek
  Használati utasítás /HU/
  Használati utasítás /EN/