SENCOR IDŐJÁRÁS ÁLLOMÁS SWS 2850

Leírás

A Sencor SWS 2999 időjárás állomás ideális eszköz a beltéri és kültéri páratartalom és hőmérséklet mérésére. Az LCD-kijelzőn pontosan látható az idő, a dátum és a hét napja is. Beállíthat ismétlődő ébresztést, hogy soha ne késsen fontos találkozókról vagy tevékenységekről. Az adatok akár 50 méteres távolságig is vezeték nélkül átvihetők. Ön választhatja ki a 12 vagy 24 órás időformátumot, valamint a hőmérséklet megjelenítését °C vagy °F fokban. A készüléket asztalra állíthatja vagy falra is felszerelheti, hogy a leginkább megfeleljen az igényeinek.

IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS

A Sencor SWS 2999 időjárás állomás pontos előrejelzést nyújt Önnek a levegő hőmérsékletének és légnyomásának változása alapján. Az előrejelzések könnyen értelmezhetők időjárás ikonok segítségével, amelyek megmutatják, hogy várhatóan napos, enyhén felhős, felhős, esős vagy akár havas idő lesz.

BELSŐ ÉS KÜLSŐ HŐMÉRSÉKLET ÉS PÁRATARTALOM MÉRÉSE

A Sencor SWS 2999 időjárás állomás pontosan méri a belső és külső hőmérsékletet, valamint a páratartalmat. A páratartalom kijelzése a %-os értékek segítségével történik. A 20 és 40% közötti értékek száraz levegőt jeleznek a helyiségben, míg az ideális értékek a 45 és 65% között vannak. Ha a kijelzett adatok 66 és 95% közé esnek, akkor pedig igen párás a levegő az adott helyiségben.

MÉRT ADATOK MENTÉSE

A Sencor SWS 2999 időjárás állomás lehetőséget biztosít a minimális és maximális értékek mentésére, így mindig pontos adatokkal rendelkezhet. Az adatok mentése gyorsan elvégezhető, mindössze egy pillanat alatt. Akár 24 órára visszamenőleg is tárolhatja a mért értékeket. A hőmérsékleti adatok megjeleníthetők °C vagy °F fokokban is.

ÉBRESZTŐ ÉS SZUNDI FUNKCIÓ

A Sencor időjárás állomás új funkcióval bővült, amely az okostelefonokról ismert szundi funkciót nyújtja. Ha az ébresztő megszólal a beállított időpontban, de még szeretne egy kicsit tovább aludni, egyszerűen nyomja meg az “Ébresztés ismétlése” gombot, és élvezze további pihenését. Pár perccel később az ébresztő újra megszólal. Választható 12 vagy 24 órás időformátum, és az időjárás állomás a dátumot és a hét napját is megjeleníti Önnek.

HOLDFÁZISOK

A Sencor SWS 2999 időjárás állomás lehetővé teszi Önnek, hogy folyamatosan kövesse a holdfázisokat. A kijelzőn megjelenő holdfázisok valósághűen ábrázolják az egyes fázisok fokozatos átmenetét, így könnyen nyomon követheti a holdciklus következő sorrendjét: Új, Növekvő sarló, Első negyed, Növekvő Hold, Telihold, Fogyó Hold, Harmadik negyed, Fogyó sarló.

KOMMUNIKÁCIÓ 433 MHZ-ES FREKVENCIÁN

A Sencor meteorológiai állomás külső és belső egységei megbízható kommunikációt biztosítanak egymással a 433 MHz-es frekvencián keresztül. Az adó és az állomás közötti hatótávolság kb. 50 méter, így akár távolabb is elhelyezheti az érzékelőt. A kijelzőn egy ikon jelzi, ha a kültéri érzékelő elemlemerülésre figyelmeztet. Fontos megjegyezni, hogy telepítéskor figyeljen a hasonló frekvencián működő készülékek zavaró hatására, és legfeljebb 3 érzékelőt csatlakoztasson egyszerre a készülékhez.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Beltéri hőmérséklet jelző Igen
Külső hőmérséklet jelző Igen
Dátum
Ismételt ébresztés Igen
Érzékelő a csomagban Igen
Magasság (cm) 9,2 cm
Szélesség (cm) 14,2 cm
Mélység (cm) 2,5 cm
Tömeg 33 g

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/
Megfelelőségi nyilatkozat