SSI 0860 GD SENCOR RUHA GŐZÖLŐ

Leírás

Az SSI 0860GD ruhagőzölő minden háztartásba megállja a helyét. A kerámia vasalófelületének köszönhetően teljes mértékben helyettesíti a klasszikus vasalót, és többé nem kell aggódnia az ingek és egyéb nehezen kezelhető ruhadarabok vasalása miatt. A gőzölő kezelése a kis súlyából adódóan rendkívül egyszerű. Az 1600 W teljesítmény a gőzölőt bekapcsolás után már 25 másodperc elteltével használatra készre felmelegíti. Két praktikus kiegészítője is van a különböző típusú textíliákhoz és tisztítási módokhoz.

Bármilyen típusú szövethez készen áll

A Sencor kézi gőzölőjének fő előnye, hogy minden anyagot képes kezelni, még olyan textil ráncokat is, amihez a hagyományos vasaló nem fér hozzá. A gőzölő alkalmas pamut, de selyem és egyéb különböző szálas anyagok (pl. viszkóz vagy poliészter) vasalására, valamint gyapjú vagy len ruhák vasalására is. Csak egy kis vízre van szüksége és a gőz erejével gyors és nagyszerű eredményeket érhet el.

Kiegészítők különböző felhasználáshoz

A gőzölő készüléket a ruhákon kívül otthona egyéb területén is használhatja. A függönyök egyébként nehéz kiegyenesítése ezentúl gyerekjáték lesz a kefetartozék segítségével. Ezenkívül újjáélesztheti a kanapéját, a fotelek huzatait, beleértve az ágytakarókat és a plédeket is. A különböző kárpitok, az ágyneműk vagy a matracok is vadonatúj külsőt kaphatnak.

Szabaduljon meg a szöszöktől és a háziállatok szőrszálaitól

A Sencor gőzölője multifunkcionalitásának köszönhetően biztosan el fogja nyerni tetszését. A második tisztítótartozék segít eltávolítani a szőrszálakat, szöszöket és az egyéb szennyeződéseket. Ez garancia arra, hogy ruhái újra úgy néznek ki, mintha újak lennének. A tisztítófej tartozék állatszőr tisztítására is alkalmas.

Drip Stop funkció és automatikus kikapcsolás

A ruhagőzölőbe épített Drip Stop funkció megakadályozza, hogy víz csöpögjön le a gőzölőfejről, így nem képződnek csúnya foltok a ruháin. Egy másik praktikus funkció az automatikus kikapcsolás – a gőzölő 20 perc elteltével készenléti üzemmódba lép, lecsatlakozik a hálózatról, és így áramot takarít meg.

Praktikus funkciók a könnyű használathoz

A 320 ml-es víztartály kellő gőzmennyiséget biztosít, akár több ing, blúz vagy akár függönyök vasalásához, praktikusan kivehető így feltöltése is egyszerűen elvégezhető. Két különböző gőzkibocsátás közül választhat, valamint lehetősége van egyetlen gomb segítségével beállítani a folyamatos gőzáramlást. A beépített fényjelző figyelmezteti Önt, ha a készülék használtra kész.

Csomag tartalma

  • Gőzfej
  • Víztartály
  • Kefe rögzítés
  • Tisztító tartozék
  • Víztároló
  • Tápkábel
Szín Arany
Folyamatos gőzkibocsátás 25 g/min
Vasalási felület Kerámia
Függőleges gőzölés Igen
Drip-Stop Igen
Víztartály kapacitása 320 ml
Biztonsági kapcsoló Igen
Teljesítmény (W) 1 600 W
Magasság (cm) 11,4 cm
Szélesség (cm) 15,5 cm
Mélység (cm) 26,2 cm
Tömeg 0,93 kg