SENCOR ROBOTPORSZÍVÓ SRV 3160TQ

Leírás

SPÓROLJON IDŐT A ROBOTPORSZÍVÓ SEGÍTSÉGÉVEL 

A Sencor SRV 3160TQ Easy Clean+ robotporszívó ideális választás fapadló, parketta, linóleum, padló csempe tisztítására. Bárki képes irányítani – a takarítást vagy közvetlenül a robotporszívón, vagy kényelmesen a távirányítóval kapcsolhatja be. A Sencor Smart Room funkció garantálja a porszívózni kívánt felület hatékony lefedését. Beállíthat egy 30 perces programot, amelyet követően a porszívó magától beáll a töltőállomásra, vagy használhatja az automatikus üzemmódot nagyobb területek takarítására. Mivel a magassága mindössze 7,5 cm, be tud menni a bútorok alá, és mivel nem túl széles, kiválóan közlekedik az akadályok között.

SENCOR HOME

Könnyítse meg életét a SENCOR okoskészülékekkel, amelyek a SENCOR HOME alkalmazással vezérelhetők. Egyszerűen töltse le a Google Play vagy az App Store áruházból, és kényelmesen irányítsa eszközeit távolról az irodából vagy a hétvégi házából. Nincs más dolga, mint megérinteni mobiltelefonja képernyőjét, és a Wi-Fi-re csatlakoztatott készülékek elindulnak, hogy elvégezzék Ön helyett a dolgukat.

SENCOR SMART ROOM FUNKCIÓ 

A Sencor Smart Room funkció garantálja a porszívózni kívánt felület hatékony lefedését. Beállíthat egy 30 perces programot, amelyet követően a porszívó magától beáll a töltőállomásra, vagy használhatja az automatikus üzemmódot nagyobb területek takarítására. Mivel a magassága mindössze 7,5 cm, be tud menni a bútorok alá, és mivel nem túl széles, kiválóan közlekedik az akadályok között. Töltsön több időt azzal amit szeretne, csinálni, a robotporszívó elvégzi a munkát Ön helyett.

NEM KELL FÉLNI NEM ESIK LE A LÉPCSŐRŐL

Nem kell félni nem esik le a lépcsőről a beépített intelligens infravörös érzékelők időben figyelmeztetik a porszívót az esetleges akadályokról. Nem jelent problémát akár 1 cm magasságú küszöbön történő áthaladás sem.

A LAKÁSBAN TALÁLHATÓ KÜLÖNBÖZŐ AKADÁLYOK

A készülék elején egy félkörös úgynevezett rugós lökhárító került felszerelésre, és ha akadályba ütközne, akkor halkan lepattan róla és megkerüli. Bármilyen felületen hatékony mozgást érhet el a motorizált gumikerekeknek köszönhetően, amellyel védi a padló felületét az esetleges karcolódások ellen. Amennyiben olyan akadállyal találkozik, amivel nem tud megbirkózni a készülék, akkor a hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót.

AZ OLDALKEFÉK LEHETŐVÉ TESZIK, HOGY NEHÉZ HELYEK TISZTÍTÁSÁT IS

Aggasztja a sarkokban, a falak mentén vagy a bútorok körüli szennyezettség? A robotporszívó az oldalkefék segítségével még a nehezen elérhető helyeket is tisztává varázsolja. A hatékony forgási rendszer a központi szívónyíláshoz vezeti el az összegyűjtött szennyeződéseket, amik végül a portartályba kerülnek.

PORSZÍVÓZ, FELMOS, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS MELLETT

A robotporszívóval való takarítás, szinte már gyerekjáték. Otthonában felporszívózza és akár fel is mossa a padlót. Csak egyszerűen rögzítse az antisztatikus portörlőt az alsó részhez, és már indulhat is a munka! A portörlő száraz és nedves törléshez is használható a még jobb eredmény érdekében. Nem feledkeztünk meg a szőnyegekről sem! Csak vegye le az oldalkeféket, és a porszívó segítségére lesz az alacsony szőnyegek tisztításában. A portartály könnyen eltávolítható, és nem igényel porzsák kezelést, egyszerűen ütögesse ki a szennyeződést és öblítse át. A távirányítón be lehet állítani a felmosás intenzitását és a szívóteljesítményt.

AKÁR 100 PERCES ÜZEMIDŐ EGYETLEN TÖLTÉSSEL

Teljesen feltöltött állapotban akár 100 percen keresztül is képes porszívózni otthonát a nagy kapacitású – 2600 mAh Li-lon – akkumulátornak köszönhetően, amely egy erős adapterrel viszonylag rövid idő alatt feltöltődik. Ha az akkumulátor szintje alacsony, akkor a készüléken elkezd pirosan villogni a jelzőfény, automatikusan leáll, és akusztikus hangjelzéssel figyelmezteti a felhasználót, hogy újra kell tölteni.

CSOMAG TARTALMA

 • Robotporszívó
 • Töltőállomás
 • Mop toldalék
 • 3x textil huzat
 • Távirányító
 • 2x AAA elem
 • 2x tartalék oldalsó forgó kefe
 • Hálózati adapter
 • 1x tartalék HEPA szűrő
 • 1x tartalék molitan szűrő
 • Tisztítókefe
 • MŰSZAKI PARAMÉTEREK

  Alkalmazás Igen
  Nedves mop IGEN
  Akkumulátor üzemideje 100 min
  Programok száma 3
  Dokkoló állomás IGEN
  Szín Fekete
  Magasság (cm) 7,5 cm

  LETÖLTÉS

  Képek
  Használati utasítás /HU/
  Használati utasítás /EN/