SENCOR PORZS.PORSZÍVÓ SVC 45BK-EUE3

Leírás

AZ SVC 45 PORZSÁKOS PORSZÍVÓ KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEKBEN ÉRHETŐ EL

A Sencor SVC 45 porzsákos kompakt, mégis nagy teljesítménnyel rendelkező porszívó, amivel gyerekjáték a házimunka. A 3,6 kg súlyával könnyen szállítható, a hatékony működést a 850 W teljesítményű ECO motor biztosítja. Ideális választás ház, lakás takarítására. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón. A Sencor 4 különböző színben kínálja a porszívót, így mindenki megtalálhatja a hozzá közel állót.
Az ötszintes szűrőrendszer kiváló eredményeket biztosít, a motor túlmelegedését pedig beépített hőszabályzó védi.

A HIGIÉNIKUS PORZSÁK SZÁMOS ELŐNNYEL JÁR

Az egyszerűen cserélhető tartós, szintetikus anyagból készült zsák akár 1,5 liter maximális kapacitással rendelkezik. A kialakításnak köszönhetően nem szakad el, és még jobb szűrést eredményeket, mint a papírzacskók. A beépítésre került egy telítettség jelző figyelmezteti Önt a porzsák telítettségi állapotáról.

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG

Puha, gumírozott kerekekkel felszerelt porszívó bármilyen felületen könnyen mozgatható, és a minden esetben védik a padlófelületet az esetleges karcolódásoktól. Ugyanakkor a könnyű súly miatt egyszerűen követi Önt a különböző útvonalakon.

TAKARÍTÁS AKÁR 291 M2-ES FELÜLETEN

Nem kell attól tartania, hogy a porszívózás során gyakran kell konnektort cserélnie. Az 5,0 méteres hálózati kábel elég hosszú ahhoz, hogy megbízhatóan lefedjen egy akár 291 m2-es területet minimális csatlakozócserével.

MODERN MATT MEGJELENÉS ÉS KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

A Sencor porszívóinak jellegzetessége az egyszerű karbantarthatóság. A modern design egy fényes narancs árnyalattal lett kombinálva. A már-már futurisztikus megjelenéshez, egy szokatlanul kis súly társul, amely éppen csak 3,6 kg-ot jelent. A hosszú élettartam megőrzése érdekében csak puha, langyos vízben megnedvesített ruhával tisztítsa a készüléket. A hatékonyság megőrzése érdekében ajánlatos tiszta víz alatt kimosni a szűrőt amely átlagos felhasználási mód esetén fél évente javasolt cserélni.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.

2. Résszívó kifordítható kefével

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Porzsák nélküli NEM
Teljesítmény (W) 850 W
Zajszint 79 dB
Cső Teleszkópos műanyag
Szűrési fokozat 5
HEPA szűrő NEM
Mosható kimeneti szűrő NEM
Szűrő eltömődés jelzés NEM
Turbo-kefe Nem
Parketta szívófej NEM
Kárpit fúvóka NEM
Résfúvóka IGEN
Porkefe NEM
Kábelhosszúság 5 m
Hatótávolság 7,5 m
Teljesítményszabályozás NEM
Tasak/edény űrtartalma 1,5 l
Telítettség jelző IGEN
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 21 cm
Szélesség (cm) 25,5 cm
Mélység (cm) 34,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 3,6 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/