SVC 730GR-EUE2 SENCOR PORSZÍVÓ

Leírás

SVC 730GR-EUE2 PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓ

  • Hatékony 800W ECO motor
  • Cyclone rendszer a por és a levegő tökéletes szétválasztása érdekében
  • Nemesacél kihúzható cső
A Sencor SVC 730GR porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó. Cyclone rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 800 W Eco motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására.  A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

HEPA H13 SZŰRÉSI TECHNOLÓGIA

A HEPA szűrő elsősorban allergiások, de kisgyermekes szülők vagy idősek számára ideális. A HEPA szűrő felfogja a legkisebb por és allergén részecskéket – főleg a nyári hónapokban-, és megbízhatóan elpusztítja a potenciális spórákat, a különféle szagokat, sőt a cigarettafüstöt is. Élvezze a tisztább és jobban lélegezhetőbb levegőt!

MULTICIKLONOS TECHNOLÓGIA A TÖKÉLETES SZŰRÉS ÉRDEKÉBEN

A porzsák nélküli porszívók ciklon hatással dolgoznak, azaz a centrifugális erőt felhasználva szűrik ki a levegőből az apróbb részecskéket. A legtöbb részecske az 1,5 literes portartályba kerül a fennmaradó, legapróbb allergéneket, polleneket pedig a HEPA szűrő fogja fel, így biztosítva a kompromisszumoktól mentes tisztaságot.

FELHASZNÁLÓBARÁT KIALAKÍTÁS, KÉNYELMES PORSZÍVÓZÁS

A porszívó csendes működésű, a zajszintje nem lépi túl a 76 dB zajszintet. A csomagban található különböző szívófejek a padló tisztításán túl, használhatók bútorok, nehezen hozzáférő rések, autók tisztítására is. A fémből készült teleszkópos kialakítású szívócső, a felhasználó magasságához igazítható, biztosítva a kényelmes használatot. Kialakításra került az ergonomikus fogantyún túl, egy tartozék tároló, melynek segítségével gyorsan egyszerűen cserélhet szívófejet.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Univerzális szívófej, szőnyegen is és kemény padlón is egyaránt használható. Egyszerűen átkonfigurálható bármilyen padlótípushoz, nagy kerekeivel könnyen mozgatható.

2. Résszívó fej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

3. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

KOMPAKT KIALAKÍTÁS

A kompakt kialakítású porszívó, integrált fogóval rendelkezik, a súlya mindössze 5,5 kg, így könnyen és egyszerűen mozgósítható. A padlók és járófelületek védelme érdekében gumírozott kerekekkel lett felszerelve, így biztosítva a karcolások elleni védelmet. Az automata kábelcsévéző rendszer és parkoló pozíciónak köszönhetően a porszívó tárolására nincs szükség nagyobb területre.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Porzsák nélküli
Teljesítmény (W) 800 W
Zajszint 76 dB
Cső Teleszkópos fém
Szűrési fokozat 5
HEPA szűrő
Mosható kimeneti szűrő
Szűrő eltömődés jelzés
Turbo-kefe Nem
Parketta szívófej
Kárpit fúvóka
Résfúvóka
Porkefe
Kábelhosszúság 5 m
Hatótávolság 6,5 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 1,5 l
Telítettség jelző
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 26 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 41 cm
Szín Ezüst/Zöld
Tömeg 5,8 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/