SVC 1035 TQ SENCOR PORSZÍVÓ

Leírás

A Sencor SVC 1035TQ porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó. Cyclone Technology rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 750 W teljesítményű motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására. A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

Állítható szívóerő, Multi ciklonos technológia

A számtalan extra funkciók közül ki kell emelni a Multi ciklonos technológiát, amely stabil, folyamatos teljesítményt garantál, még hosszan tartó munkavégzés esetén is. A szívóerő az óramutató járásával megegyező irányban állítható MIN-ról (például függönyökhöz) MAX-ra (szőnyegek és kemény padlók esetén). A 7,0 méter hosszúságú hálózati kábel és a tartós szívócső kombinációjával a porszívó akár 314 m2 területet tud lefedni.

Ideális választás allergiások számára

A Clean Air HEPA H13 szűrő biztosítja a legjobb szűrést. Hatékonyan megtisztítja a levegőt a pollentől, a portól és még a legfinomabb részecskéktől is, amelyeket a hagyományos porszívók nem tudnak felfogni a szűrőikkel. Az XL mérettel rendelkező szívócső ergonomikus fogantyúval felszerelt, valamint használaton kívül egyszerű csatlakoztatható a porszívóra, amely stabil tárolást tesz lehetővé. A tartozékok között megtalálható a 100%-ban természetes sörtéjű kombinált padlófej, egy hosszú, rugalmas résfúvóka autó porszívózásához vagy egy a résfúvóka a nehezen elérhető helyekre, például a matracok közötti tér vagy a könyvespolc.
1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Segítségével szinte minden típusú padlót porszívózhat legyen az parketta, kő, laminált padló, padlószőnyeg vagy szőnyeg. A kombinált kefe funkció egyszerűen ki és be kapcsolható a felület típusától függően.

2. Résszívó fej

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték.

3. Kárpit szívófej

Kisméretű szívófej a szöszöket megfogó textilsávval, ideális állatszőr és por feltakarítására kanapéról, párnáról, matracról és autóülésről. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

Csendes munkavégzés

A porszívó nagyon halk üzemmóddal rendelkezik, így a szomszédok örülni fognak. Az 1,0 literes maximális kapacitású portartály telítettségjelzővel áll az Ön rendelkezésére.  Porszívózhat padlót vagy szőnyeget, a zajszint nem haladja meg a 75 dB (A)-t. A padlók és járófelületek védelme érdekében gumírozott kerekekkel lett felszerelve, így biztosítva a védelmet a karcolódások ellen. Az automata kábelcsévéző rendszer és parkoló pozíciónak köszönhetően a porszívó tárolására nincs szükség nagyobb területre.

Stílusos dizájn és egyszerű karbantartással

Első pillantásra is feltűnő a Sencor porzsák nélküli porszívó. A modern fekete-kék megjelenésének és letisztult vonalvezetésének köszönhetően. Kellemes benyomást fog kelteni az alacsony, a mindössze 2,57 kg-os súly is, amely könnyű és problémamentes kezelést garantál. A karbantartáshoz sincs sok időre szüksége, csak törölj át puha ronggyal, langyos vízzel, és újra úgy néz ki, mint új korában.

ömeg 4,8 kg
Teljesítmény (W) 750 W
Kábelhosszúság 7 m
Porzsák nélküli
Zajszint 75 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő
Résfúvóka
Hatótávolság 10 m
Teljesítményszabályozás
Tasak/edény űrtartalma 1 l
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 25,5 cm
Szélesség (cm) 28 cm
Mélység (cm) 38 cm