SENCOR PORSZÍVÓ SVC 1025GR 3AAA

Leírás

ISMERJE MEG A SENCOR SVC 1025GR PORZSÁK NÉLKÜLI PORSZÍVÓT

A Sencor SVC 1025GR porzsák nélküli praktikus és megbízható kialakítású porszívó.  Cyclone rendszerrel lett felszerelve, amely tökéletesen elválasztja a port a levegőtől. A felhasználóbarát tervezésnek köszönhetően a portartály és HEPA szűrő mosható, a szívóteljesítmény elektronikusan vezérelhető. A hatékony 700 W Eco motor biztonsága érdekében egy hőbiztosítékot építettek be a motor túlmelegedésének megakadályozására.  A gumírozott kerekek megkönnyítik a porszívó mozgatását a padlón.

HATÉKONY SZÍVÓERŐ ÉS TELJESÍTMÉNY

A nagy hatékonyságú porszívók közé tartozik. A porzsák nélküli kialakítás és a ciklonos porszívózási technológiával az állandó teljesítmény érdekében 100%-os eredményt garantál akár 201 m2-es területen, miközben nem kell folyamatosan cserélni a konnektort. A hatótávolsága a tápkábellel együtt akár 8 méter hosszúságú. A szívóerőt a forgó szabályozóval könnyedén állíthatja MIN-től MAX-ig a porszívózandó területnek megfelelően.

TARTOZÉKOK SZÉLES SKÁLÁVAL FELSZERELVE

Az első osztályú Clean Air HEPA H13 szűrőnek köszönhetően megszabadítja Önt az esetleges allergiát kiváltó tényezőktől. A porszívóból kiáramló levegő, így megtisztul az allergénektől és egyéb részecskéktől, és nem okoz kellemetlen irritációt. Ergonomikus teleszkópos kialakítású XXL méretű cső felhasználóbarát munkavégzést biztosít. Ismerje meg a porszívóhoz tartozó tartozékok széles skáláját. Talál egy kombinált padlófejet, amely 100%-ban természetes sörtékkel felszerelt és szinte minden típusú felülethez ideális. A porkefe képes megbirkózni a mikroszkopikus részecskékkel. Minden bizonnyal értékelni fogja a hosszú, rugalmas fúvókákat, amikor porszívózik az autóban, és a résfúvókákat, amelyek megkönnyítik a különböző szűk rések tisztítását. Nem utolsó sorban az összes szennyeződést egy 2,0 literes, átlátszó XL-es portartályban tárolja, melynek tisztítása is szintén egyszerű.

1. Univerzális padlófej kihúzható kefével

Univerzális szívófej, szőnyegen is és kemény padlón is egyaránt használható. Egyszerűen átkonfigurálható bármilyen padlótípushoz, nagy kerekeivel könnyen mozgatható.

2. Hosszú rugalmas résfúvóka

Az extra hosszú és hajlékony résszívó fejjel bárhová elérhet, legyen szó az autó belteréről vagy más nehezen hozzáférhető helyről.

3. Résszívó kifordítható kefével

A résszívó fejjel a nehezen elérhető helyek, sarkak és rések takarítása gyerekjáték. A porolókefével könnyedén tisztíthatók a bútorok, könyvek és képkeretek.

GUMÍROZOTT KEREKEK

A porzsák nélküli porszívó, nem csak a halk porszívózás képességével, hanem puha kerekekkel is kitűnik a többi társa közül. A gumírozott kerekek védik a padlót, az esetleges karcolásoktól. A tároláshoz használja az úgynevezett parkoló pozíciót, melynek köszönhetően sosem lesz láb alatt. Az automata kábelcsévélő rendszer szinte már magától értendő.

MODERN MATT MEGJELENÉS ÉS KÖNNYŰ KARBANTARTÁS

A Sencor porszívóinak jellegzetessége az egyszerű karbantarthatóság. A modern ovális design egy matt zöld árnyalattal lett kombinálva. A már-már futurisztikus megjelenéshez, egy szokatlanul kis súly társul, amely éppen csak 3,7 kg-ot jelent. A hosszú élettartam megőrzése érdekében csak puha, langyos vízben megnedvesített ruhával tisztítsa a készüléket. A hatékonyság megőrzése érdekében ajánlatos tiszta víz alatt kimosni a szűrőt amely átlagos felhasználási mód esetén fél évente javasolt cserélni.

 

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Porzsák nélküli IGEN
Zajszint 78 dB
Cső Teleszkópos fém
HEPA szűrő IGEN
Résfúvóka IGEN
Kábelhosszúság 5 m
Hatótávolság 8 m
Teljesítményszabályozás IGEN
Tasak/edény űrtartalma 2 l
Kerék kialakítás Lágyított
Magasság (cm) 29,5 cm
Szélesség (cm) 26 cm
Mélység (cm) 36,5 cm
Szín Zöld
Tömeg 3,7 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/