SENCOR ÁLLÓPORSZÍVÓ 3in1 SVC 0608BK

Leírás

ISMERJE MEG A SENCOR SVC 0608BKÁLLÓ PORSZÍVÓJÁT

Élvezze a kényelmes takarítás. A Sencor SVC 0608BK porszívója könnyedén megbirkózik a nehézkesnek tűnő rendetlenséggel is. Kétségtelenül elégedett lesz a 21,6 V-os Li-Ion akkumulátor vezeték nélküli működésével, a mozgás szabadságával. A porszívó működését tekintve csendes, könnyen irányítható és nem igényel hosszasabb karbantartási munkákat. A kétféle teljesítményszintből kiválaszthatja a szükségeset. A nagy teljesítményű üzemmód kiváló az erősen szennyezett felületek intenzív tisztítására. Normál takarítás üzemmódban a porszívó akár 45 percig is üzemel.

A porszívó működését egy 21,6 V-os, 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor töltöttségét a beépített LED kapacitás jelző segítségével tudja ellenőrizni. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 45 percen keresztül tud porszívózni, ez függ a használattól, és kb. 4-6 óra szükséges az akkumulátor teljesen feltöltéséhez.

TÖBB SZÍNVÁLTOZAT

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető álló porszívója, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

FEDEZZE FEL A 3 AZ 1-BEN MŰKÖDÉS ELŐNYEIT

És hogyan lehet egy porszívó 3 az 1-ben kialakítású? Megbízhatóan tud porszívóként működni, amely még a legapróbb piszkokat is összegyűjti. Az egyszerűen kivehető kézi egységnek köszönhetően morzsaporszívóként tudja használni az étkezőben, konyhában, de használhatja polcok, bútorok vagy akár autó belsejének tisztítására is, valamint ne feledkezzünk meg a Cat & Dog Mini motoros keféről sem.

ÉLVEZZE A RENDKÍVÜL KÉNYELMES KEZELÉST

A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően élvezze a mozgás szabadságát. Nincs olyan hely, ahova ne tudná magával vinni a készüléket. A könnyű vezérelhetőségének és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően ezentúl nem kell külön erőfeszítéseket tenni például az ágy alatti területek porszívózásához. A Sencor egy 180°-ban elforgatható szívófejjel szerelte fel a készüléket, így bármilyen sarokba is könnyen beilleszkedik.

BEÉPÍTETT LED VILÁGÍTÁS

A szívófejbe beépítésre került egy LED világítás, a még hatékonyabb tisztítás érdekében. A világítás úgy lett elhelyezve, hogy a legapróbb szennyeződéseket és finom port is felfedje. Olyan helyeken is segítségére lesz, ahol rosszabbak a látási viszonyok, például, kamrában vagy a bútorok, ágyak alatt. Az önálló állás funkció az ideiglenes félreállítást és a kényelmes tárolást biztosítja.

PORZSÁK NÉLKÜLI KIALAKÍTÁS, HEPA SZŰRŐRENDSZER

A Sencor SVC 060BK egy porzsák nélküli kialakítású állóporszívó. Egyszerűen kivehető HEPA szűrővel és 0,5 literes porgyűjtő tartállyal felszerelt. A HEPA szűrő kiváló minőségű és a legkisebb por/allergén részecskékről is gondoskodik. A portartály könnyen eltávolítható, mosható, és nem kell aggódnia a cserélhető porzsákok vásárlása miatt, ezzel is időt, pénzt takarít meg és védi környezetét a szintetikus anyagoktól.

SAJÁT MOTORRAL FELSZERELT FORGÓKEFE

A saját motorral rendelkező, forgókefés szívófej kifejezetten a szőr, szösz, hajszálak, morzsák, por és nagyobb részecskék eltávolítására szolgál a padlóról, kárpitokról és a szőnyegekről. Kiváló eredményeket fog elérni. Az első mozdulattal tökéletesen tiszta csíkot fog látni.

CAT & DOG MINI MOTOROS KEFE

A háziállat tulajdonosok részére tökéletes társat fogja jelenteni a speciális kialakítású szívófej. A kézi porszívóra csatlakoztatható „Cat & Dog Mini” szívófej segítségével egyszerűen szabadíthatja meg a kárpitokat, szőnyegeket a különböző szőrszálaktól, szöszöktől.

TÖLTŐÁLLOMÁS

Töltőállomás a porszívó praktikus tárolásához, integrált töltőfunkcióval és tartozéktartóval. A takarítás végeztével elég a porszívót az állomásba tenni, ahol automatikusan tölteni kezd. Így mindig kész a következő takarításra.

CSOMAG TARTALMA

  • Álló porszívó kivehető kézi egységgel
  • Cat & Dog Mini motoros forgókefe
  • Töltőállomás
  • Hálózati adapter
  • Réstisztító fej
  • Porkefe

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Porzsák nélküli IGEN
Zajszint 79 dB
Tápellátás Akku
Kialakítás 3 in 1
HEPA szűrő IGEN
Akkumulátor üzemideje 45 min
Töltési idő 4 óra
Tasak/edény űrtartalma 0,5 l
Szín Kék
Tömeg 2,5 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/