SENCOR ÁLLÓPORSZÍVÓ 3in1 SVC 0604RD

Leírás

ISMERJE MEG A SENCOR SVC 0604RD ÁLLÓ PORSZÍVÓJÁT

Élvezze a kényelmes takarítás. A Sencor SVC 0604RD porszívója könnyedén megbirkózik a nehézkesnek tűnő rendetlenséggel is. Kétségtelenül elégedett lesz a 21,6 V-os Li-Ion akkumulátor vezeték nélküli működésével, a mozgás szabadságával. A porszívó működését tekintve csendes, könnyen irányítható és nem igényel hosszasabb karbantartási munkákat. A kétféle teljesítményszintből kiválaszthatja a szükségeset. A nagy teljesítményű üzemmód kiváló az erősen szennyezett felületek intenzív tisztítására. Normál takarítás üzemmódban a porszívó akár 45 percig is üzemel.

A porszívó működését egy 21,6 V-os, 2000 mAh kapacitású Li-ion akkumulátor biztosítja. Az akkumulátor töltöttségét a beépített LED kapacitás jelző segítségével tudja ellenőrizni. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 45 percen keresztül tud porszívózni, ez függ a használattól, és kb. 4-6 óra szükséges az akkumulátor teljesen feltöltéséhez.

TÖBB SZÍNVÁLTOZAT

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető álló porszívója, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

FEDEZZE FEL A 3 AZ 1-BEN MŰKÖDÉS ELŐNYEIT

És hogyan lehet egy porszívó 3 az 1-ben kialakítású? Megbízhatóan tud porszívóként működni, amely még a legapróbb piszkokat is összegyűjti. Az egyszerűen kivehető kézi egységnek köszönhetően morzsaporszívóként tudja használni az étkezőben, konyhában, de használhatja polcok, bútorok vagy akár autó belsejének tisztítására is, valamint ne feledkezzünk meg a Cat & Dog Mini motoros keféről sem.