SKS 5034RD SENCOR KONYHAI MÉRLEG

Leírás

A Sencor SKS 5034RD digitális mérleg ideális segítőtárs a konyhában. Kiváló minőségű, edzett biztonsági üvegből készült. A mért adatok egyszerűen leolvashatók a beépített nagy LCD kijelzőről. Az mértékegységváltó rendszernek köszönhetően könnyen meghatározhatja a víz és tej térfogatát milliliterben, a szilárd hozzávalókat pedig grammban vagy fontban. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt. Tétlen állapotban az energiatakarékos funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol 60 másodperc után.

TÖBB SZÍNVÁLTOZAT

Szinte már egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető háztartási konyhai készülékei, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

1 G-OS PONTOSSÁG

A Sencor 4 érzékeny szenzorral szerelte fel a mérleget, hogy minden háztartásban még pontosabbak legyenek a konyhai mérlegek! Az összes hozzávalót 1 g-tól akár 5 kg-ig súlyhatárig van lehetősége mérni. Túlterhelés esetén a készülék értesíti Önt.

ÉLELMISZER SÚLYÁNAK SZÁMOLÁSA AZ INTELLIGENS TARE FUNKCIÓVAL

Az intelligens TARE funkció több élelmiszer kényelmes lemérését kínálja egyszerre anélkül, hogy a tálat egyáltalán le kellene venni a mérlegről. A TARA le tudja vonni az edény vagy a hozzáadott élelmiszer súlyát, így mindig a pontos végső tömeget kapja.

BEÉPÍTETT LCD KIJELZŐ

A beépített LCD kijelzőnek köszönhetően, könnyedén olvashatja le a különböző információkat.  A kijelző mutatja a gyenge elem vagy akár a méréshatár túllépésre szóló figyelmeztetést is.

EDZETT BIZTONSÁGI ÜVEG

A mérleg edzett biztonsági üvegből készült, mégis ultravékony kivitelű. Mindössze 16 mm magas. Az üvegfelületnek köszönhetően gyorsan és egyszerűen tisztítható. A különböző programok vezérlése intuitív módon, érintés vezérléssel történik, ennek is köszönhető a hosszú élettartam.

EGYSZERŰ MŰKÖDTETÉS

A mérleg működését 1x 3 V lítium CR 2032 típusú alkáli elem biztosítja. A csomagban már megtalálható. Az alacsony elem kapacitás szintet a beépített LCD kijelző egy ikon jelzi Önnek. A mérleg 60 másodperc tétlenséget észlelve automatikus kikapcsolja magát.
Konyhai mérlegek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Max. teherbírás 5 kg
Mértékegységek g
Auto ON/OFF
TÁRA funkció Igen
Memória Nem
Tál Tál nélkül
Mérési pontosság 1 g
Tápellátás Elem
Magasság (cm) 1,6 cm
Szélesség (cm) 20 cm
Mélység (cm) 18,2 cm
Tömeg 480 g
Szín Piros

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/