SWK 2193 OR SENCOR VíZFORRALÓ 2L.

Leírás

A Sencor SWK 2193OR stílusos és praktikus elektromos üveg vízforraló. A maximális kapacitása 2,0 liter és az anyagát tekintve kiváló minőségű üveg nemesacél kombináció vízszintjelző skálával. A vízforraló 2200 W teljesítményének köszönhetően gyorsan felmelegíti a vizet. A tökéletes ízélmény elérését az elektronikus hőmérséklet-szabályozó (50–100 °C) segíti. Az elkészült forró ital még 30 percen keresztül meleg marad, köszönhetően a hőmérsékleten tartó funkciónak. A hármas biztonsági rendszerrel felszerelt készülék.

TÖBB SZÍNVÁLTOZAT

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető vízforraló, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

A HŐMÉRSÉKLETET PONTOSAN AZ ELKÉSZÍTENDŐ ITALNAK MEGFELELŐEN

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 100, 90, 80, 70 és 50 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a fogantyúba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheti a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

MELEGEN TARTÓ FUNKCIÓ

A melegítés alatt bármikor megváltoztathatja a hőmérsékletet, vagy bármikor kikapcsolhatja a készüléket. A melegítés után a fűtőberendezés automatikusan be- és kikapcsol, ami 30 percig tartja a beállított vízhőmérsékletet. Ha alacsonyabb vízhőmérsékletet szeretne, csak nyomja meg a gombot és lehűlés után automatikusan jelzi a készüléke a felhasználó számára.

BELSŐ LED-ES VILÁGÍTÁS, ÉS FINOM HANGJELZÉSEK

Minden előre beállított hőmérséklethez saját színű LED világítás tartozik, amely melegítés közben folyamatosan világít és az adott hőmérséklet szint szerint változik. Befejezés után a vízforraló két alkalommal színes villanással és finom hangjelzéssel figyelmeztet, hogy befejezte a munkát. A LED státusz világításnak köszönhetően tökéletesen használható a siket felhasználók számára.

KIVEHETŐ VÍZSZŰRŐ

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Nem csak egy szép dizájnú vízforraló, mindenekelőtt minőségi anyagokkal felszerelve, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak. A túlmelegedés elleni védelem hozzájárul a maximális biztonsághoz, ha esetlegesen üresen kapcsolná be. Azonnal kikapcsol, ha leveszik a 360 °-os középcsatlakozós talpról.

Hőfokszabályzós vízforralók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Kapacitás 2 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Rejtett fűtőspirál Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Üveg
Teljesítmény (W) 2 200 W
Szín Narancssárga

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás