SWK 1796 SS SENCOR VíZFORRALÓ 1,7L

Leírás

A Sencor SWK 1796SS egy nagy teljesítményű nemesacélból készült elektromos vízforraló 2200 watt maximális teljesítménnyel, mellyel időt és energiát takaríthat meg. Akár 1,7 liter vizet is képes egyszerre felforralni, így 6 vagy több fős háztartásokba megfelelő választás. A készülék használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé. A beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. A vízforraló kétszeres biztonsági rendszerrel és hőmérséklet állítási funkcióval lett felszerelve. A 360°-ban elforduló talpnak köszönhetően a tápkábel sem zavarja a munkában. A metál designnak köszönhetően minden konyha ékessége lesz.

1,7 LITERES MAXIMÁLIS KAPACITÁS

A vízforraló 1,7 literes maximális űrtartalma kellő mennyiséget biztosít egy közepes méretű család részére. Természetesen nem hiányozhat a kétoldalas vízszínt jelző skála sem, aminek köszönhetően áttekintést kap a vízforralóban lévő víz mennyiségéről. Az okosan átgondolt központi 360°-os STRIX csatlakozó teljesen problémamentes kezelést garantál, így mindig egyszerűen helyezheti vissza a talpba a készüléket anélkül, hogy forgatnia kellene az állványon.

TÖBB HŐMÉRSÉKLETI FOKOZAT ÉS 3 KÜLÖNBÖZŐ ÜZEMMÓD

Tudjuk, hogy a víz hőmérséklete nagyon fontos hatással van az ital minőségére és az ízére. Ezért három üzemmód áll a rendelkezésre. Az első módban a következő hőmérsékletre tudja melegíteni a vizet 100, 90, 80 és 70 °C-ra, a második módban a vízforraló felmelegíti a vizet 100 °C-ra, majd a kiválasztott hőmérséklet szintre hűti le és a harmadik a víz felforralása 100°C-ra. fogantyúba épített nyomógombok segítségével vezérelhető. Nagyon egyszerűen, a talpba épített nyomógombok segítségével minden beállítható, így tökéletes ízben és hatóanyagokban élvezheti a kávét, gyógynövény- és gyümölcsteákat.

120 PERCEN KERESZTÜL A BEÁLLÍTOTT HŐMÉRSÉKLETEN

Biztosan előfordult már Önnel is, hogy bekapcsolta a vízforralót, elment takarítani vagy dolgozni és egyszerűen megfeledkezett róla. Az SWK 1890SS vízforralóval már nem kell többször felmelegíteni a vizet. A melegítési folyamat befejezése után többször hangjelzéssel fogja Önt figyelmeztetni és a KEEP WARM funkciónak köszönhetően automatikus akár 120 percig is tartani fogja a beállított vízhőmérsékletet.

PRAKTIKUSSÁG ÉS PONTOSSÁG

A Sencor vízforralók egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lettek felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. Szinte minden Sencor vízforraló vízszint jelzővel lett felszerelve, melynek köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget. Egyes modellek esetén akár a vízforraló mindkét oldalán megtalálható.

MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS, EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A vízforraló rozsdamentes SUS 304 acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést. További előnye a speciálisan kialakított szűrővel felszerelt kiöntő kialakítás. A kialakítás megakadályozza, hogy víz csöpögjön a vízforralón kívülre, a szűrő visszatartja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkövet, amikor vizet önt a csészébe.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
Túlmelegedése elleni védelem, víz nélküli bekapcsolás esetén
Automatikus kikapcsolás a forráspont elérése után
Automatikus kikapcsolás a talpról való levétel után

Hőfokszabályzós vízforralók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Kapacitás 1,7 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W) 2 200 W
Szín Ezüst
Tömeg 720 g

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/