SWK 1777 CH SENCOR VíZFORRALÓ 1,7L

Leírás

A Sencor SWK 1777CH egy nagy teljesítményű nemesacélból készült elektromos vízforraló 2150 watt maximális teljesítménnyel, mellyel időt és energiát takaríthat meg. Akár 1,7 liter vizet is képes egyszerre felforralni, így 6 vagy több fős háztartásokba megfelelő választás.  A készülék használatát ergonomikusan kialakított fogantyú teszi kényelmesebbé, valamint a markolatba épített fedélnyitó gomb. A beépített szűrő könnyen és egyszerűen eltávolítható, tisztítható. A vízforraló kétszeres biztonsági rendszerrel lett felszerelve. A 360°-ban elforduló talpnak köszönhetően a tápkábel sem zavarja a munkában. A metál designnak köszönhetően minden konyha ékessége lesz.

TÖBB SZÍNVÁLTOZAT

Szinte egyedülálló a Sencor több színváltozatban elérhető vízforraló, amelyek közül mindenki kiválaszthatja kedvencét! Nem csak azért, hogy minden belső tér személyre szabott legyen, hanem a készülék tökéletes munkát is végez, a nagy teljesítmény és a számos funkcióknak köszönhetően időt és energiát takarítanak meg!

PRAKTIKUS, KIVEHETŐ VÍZSZŰRŐ

A Sencor vízforraló egy egyszerűen kivehető és mosható szűrővel lett felszerelve, így felfog minden szennyeződést és üledéket. A speciális kiöntő csőr, meggátolja a víz lecseppenését és kifolyását. A beépített vízszint jelzőnek, köszönhetően egy pillantás alatt ellenőrizheti a kannában lévő vízmennyiséget.

SPECIÁLIS KIALAKÍTÁSÚ FŰTŐSPIRÁL

A vízforraló alja rozsdamentes acélból készült. A kiváló minőségnek köszönhetően minimálisra csökkenti a kalcium lerakódások képződését az egyszerű karbantartás érdekében. Az speciális fűtőspirál a rozsdamentes acél aljzat alá került beépítésre, biztosítva tartós és egyenletes működést.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmusok és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát.
1. Nem fogok túlmelegedni, ha víz nélkül van bekapcsolva
2. A forráspont elérésekor automatikusan kikapcsol

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Kapacitás 1,7 l
Szűrő Igen
Hőmérséklet beállítás Nem
Rejtett fűtőspirál Igen
Üzemelés jelző Igen
Edény anyaga Rozsdamentes acél
Teljesítmény (W) 2 150 W
Magasság (cm) 21,5 cm
Szélesség (cm) 18 cm
Mélység (cm) 20 cm
Tömeg 725 g
Szín Champagne

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/