SHB 4378 WH SENCOR BOTMIXER

Leírás

A Sencor SHB 4378WH botmixer krémlevesek, szószok, bébiételek gyors elkészítésében nyújthat Önnek segítséget. A 800 W teljesítményű motor 2 sebességfokozattal lett ellátva. A rozsdamentes nemes acélból készült aprító pengék pedig forró ételek készítésére is alkalmasak. Az ergonomikusan kialakított markolat biztos és kényelmes fogást biztosít. A 700 ml-es keverőpohár mellett megtalálható egy 500 ml kapacitású edény is, mely aprításra kiválóan alkalmas, vagy akár mérőedényként is használható. A botmixer keverőszára levehető és mosogatógépben mosható.

FORDULATSZÁM SZABÁLYZÓ ÉS TURBO GOMB

Nagyon könnyű használni! A sebességet a fogantyún elhelyezett gomb segítségével tudja változtatni, amelynek ergonómiai kialakítása tökéletesen illeszkedik minden kézbe. A Turbó kapcsolónak köszönhetően, rövid idő alatt maximális teljesítményt érhet el, pl. Jég zúzásához.

KEVERJE ÖSSZE AZ ÖSSZES ALAPANYAGOT

A készülékhez több különböző fejet lehet rögzíteni. Az egyik turmix fejjel, szinte bármit össze tud mixelni, például kisebb harapnivalókat, lágy gyümölcsöt és zöldséget. A finom krémes levest pürésítse még főzés közben, vagy készítsen bármilyen italt felfrissülésére vagy fitneszre. A rozsdamentes acél fej négy élű minőségi késsel van ellátva.

KÉSZÍTSEN KIVÁLÓ ÁLLAGÚ KRÉMEKET

A habverő fej segítségével finom tejszínhabot, tojásfehérjét, különféle desszertkrémeket, nagyszerű házi készítésű majonézt vagy laza szerkezetű tésztát varázsolhat a tökéletes sütemények készítéséhez. Olyan egyszerű! Ezenkívül a habverő kiváló minőségű és rozsdamentes acélból készült.

HOZZA KI A MAXIMUMOT

Az aprítónak saját rozsdamentes acél kései vannak, amellyel gyakorlatilag bármit is apríthat / darabolhat. Bármely keményebb étel a húsoktól a kemény sajtokig, gyümölcsökig és zöldségekig. Készíthet lisztet dióból és összetörheti a jeget is. Az egész folyamatot a kívánságai szerint szabályozhatja, pl. Durva, finom, zabkása.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Botmixerek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Teljesítmény (W) 800 W
Tápellátás Hálózat
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Szín Fehér

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/