SBL 4370 SENCOR TURMIXGÉP

Leírás

A Sencor SBL 4370 turmixgép remek konyhai kiegészítő tartós üveg keverőedénnyel, melyben turmixok, levesek, bébiételek, pürék és akár koktélok is készíthetők, emellett pulzáló funkciója lehetővé teszi a jég aprítását is. Fedélen található kisebb nyíláson, keresztül a további hozzávalók is biztonságosan adagolhatók. Csúszásmentes talpai biztonságossá teszik, emellett nemesacélból készült pengéi biztosítják a tartósságot.

ROZSDAMENTES ACÉLBÓL KÉSZÜLT, NYOLC ÉLLEL RENDELKEZŐ KÉSEGYSÉG

A késegység anyaga és minősége mindennek az alapja! A rozsdamentes acél minimálisra csökkenti az enzimek, vitaminok és ásványi anyagok elvesztését. A pengének köszönhetően mindig 100%-os minőségi italt készíthet el!

ALAPANYAGOK, MŰKÖDÉS KÖZBENI HOZZÁADÁSA

Belső levehető fedél lehetővé teszi az összetevők hozzáadását turmixolás közben anélkül, hogy ki kellene kapcsolni a készüléket. A teljes művelet egyszerűen elvégezhető manuálisan vagy döngölőhorog segítségével, hogy felgyorsítsa a nagyobb élelmiszerek vagy jégtermékek összekeverését.

STRAPABÍRÓ ÜVEG MIXERKEHELY

Figyelje, mennyi hozzávalót képes elbírni a nagyméretű 1,5 literes üvegkehely. Nem kell aggódnia a forró szószok és a levesalapok miatt, ugyanis a kehely hőálló üvegből készült, ami 100 Celsius fokig bírja a terhelést. Karbantartása egyszerű, akár mosogatógépben elmosható.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

Különféle speciális zárszerkezetek kerültek beépítésre, hogy véletlenül se érje Önt semmilyen baleset. A csúszásmentes lábbak kellő stabilitást biztosítanak, még a legmagasabb fordulatszámon is. Nem utolsó sorban a készülék túlmelegedés elleni védelem lett ellátva.
Turmixgépek

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Teljesítmény (W) 500 W
Jégtörő Igen
Sebességfokozatok száma (fokon) 2
Folyamatos szabályozás Igen
Edény anyaga Üveg
Védőbiztosíték Nem
Turbo mód Igen
Habverő tartozék Nem
Reszelés Nem
Magasság (cm) 39,1 cm
Szélesség (cm) 17,3 cm
Mélység (cm) 17,5 cm
Szín Fehér/Narancssárga
Tömeg 1,5 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/