MIDEA BOTMIXER KÉSZLET BH 1001W

Leírás

Válassza a MIDEA 4 az 1-ben turmixkészletet, hogy a konyhája teljessé váljon! A rozsdamentes acél felület elegáns és modern, amely minden konyhába remekül illeszkedik. Ez a kompakt turmixkészlet tartalmaz egy botmixert, egy aprítót, egy habverőt, valamint egy praktikus, bőséges 900 ml-es turmixpoharat. A levesek, szószok és smoothie-k elkészítése és turmixolása sosem volt még ilyen egyszerű és kényelmes.
A turmixkészlet 1000 W-os motorral, rozsdamentes acél tengellyel és pengével van felszerelve, amelynek köszönhetően megbirkózik a legkeményebb zöldségekkel és gyümölcsökkel is. A fokozatmentes fordulatszámállítás lehetővé teszi, hogy az elkészítés minden fázisában precízen állítsa be a kívánt sebességet.
Az aprító tökéletes a hagyma, a dió és a zöldségek finomra aprításához, míg a botmixer nagyszerűen használható krémes levesek, bébiételek és smoothie-k elkészítéséhez. A turmixpohárban közvetlenül turmixolhat, így közvetlenül adagolhatja a hozzávalókat. Minden tartozék mosogatógépben is, de forró vízzel és tisztítószerrel is könnyen tisztítható.
Válassza a MIDEA® 4 az 1-ben turmixkészletet, és élvezze a turmixolás könnyedségét és kényelmét közvetlenül otthonában!