BH 9197 BERLINGER HAUS ROBOTGÉP RÓZSAARANY

Leírás

konyhai robotgép (1300 W) – Metallic Line Rose Gold Edition kiváló választás a modern konyhák számára, amely eleganciát és teljesítményt ötvöz. A 1300 W teljesítményének köszönhetően bármilyen feladatot könnyedén elvégez, legyen szó akár dagasztásról, keverésről vagy habverésről. A rose gold színű, elegáns kialakítás pedig igazi stílusos kiegészítője lehet a konyhának.

Főbb tulajdonságok és előnyök

Anyag

A robotgép anyaga műanyag és rozsdamentes acél, amely tartósságot és megbízhatóságot nyújt.

Teljesítmény

A 1300 W teljesítményének köszönhetően bármilyen feladatot könnyedén elvégez, legyen szó akár dagasztásról, keverésről vagy habverésről.

Tartalma

A robotgép tartalma egy 6 literes rozsdamentes acél keverőtál és 3 különböző kar: tapadásmentes tésztadagasztó- és keverőkampó, valamint habverő.

Sebességek

A robotgép 6 sebességes turbófokozattal rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontosabb és hatékonyabb kezelést.

Könnyen tisztítható

Az anyaga és a felépítése révén a robotgép könnyen tisztítható, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Könnyű kezelhetőség

A robotgép könnyű nyitás/zárás mechanizmusa még kényelmesebbé teszi a használatát.

Elegáns kialakítás

A rose gold színű, elegáns kialakítás igazi stílusos kiegészítője lehet a modern konyhának.

A Konyhai robotgép (1300 W) – Metallic Line Rose Gold Edition nem csak a teljesítményével, hanem a stílusával is kiemelkedik a többi robotgép közül. Könnyedén elvégezheted vele a konyhai munkálatokat, miközben a rose gold színű kialakítása igazi látványossá teszi a konyhát. A megbízható anyaga és a könnyen kezelhető funkciói pedig garantálják, hogy hosszú távon is élvezheted a használatát. Legyen szó akár sütemény készítésről, akár egy finom tészta elkészítéséről, a Konyhai robotgép mindig segítségedre lesz.

 

Tömeg 5,62 kg
Gyártó Berlingerhaus
Szín
Anyag
Űrtartalom
Teljesítmény