STS-7500WH SENCOR KENYÉRPIRíTÓ

Leírás

A Sencor STS 7500WH kenyérpirító segítségével a nap legfontosabb étkezéséhez járulhat hozzá saját ízlésének megfelelő pirítósokkal. Egyszerre két szelet kenyér készíthető, a pirítás intenzitását 7 fokozatban állíthatja be. Készítsen friss zsemlét a péksütemény melegítő rostély segítségével. Három további extra funkcióval rendelkezik, ilyen az ismételt melegítés/újra melegítés (fényjelzéssel), a melegítés azonnali megszakadása a beállított idő vége előtt és fagyasztott kenyér pirítása/kiolvasztása (fényjelzéssel). A High Lift funkció biztosítja a könnyű kiemelést, így könnyebb kivenni a kisebb szeleteket. Kihúzható morzsatálcával rendelkezik a morzsa egyszerű eltávolításához. Tökéletes választás, ha minden nap gyors és finom reggelit szeretne.

KENYÉRPIRÍTÓ SOK PRAKTIKUS FUNKCIÓVAL

A Sencor STS 7500WH kenyérpirító praktikus funkciókkal rendelkezik, mint például a kenyér automatikus középre történő igazítása, amely lehetővé teszi a kenyér vastagságának kiválasztását. Ezenkívül képes automatikusan kiolvasztani, majd egyetlen folyamattan befejezni a fagyasztott péksütemények sütését. Praktikus a High Lift funkció, a pirítókosár úgynevezett magas emelése, amely biztosítja a még kisebb kenyérszeletek pirítását és egyben megkönnyíti a maradék részek eltávolítását.

ÁLLÍTHATÓ PIRÍTÁSI INTENZITÁS

A kenyérpirító használata rendkívül egyszerű. Beépítésre forgó kapcsológ, ahol beállíthatja a kívánt pirítási intenzitást. Lehetőség van 7 fokozat közül kiválasztani a pirítási fokozatot. Az 1-3 alacsony intenzitással pirít, a 4-5 fokozat segítségével közepesen mértékben piríthatja meg a kenyeret, míg a 6-7 fokozat magas intenzitással készíti el a reggelit.

MELEGÍTŐ ROSTÉLY

Készítsen friss zsemlét a péksütemény melegítő rostély segítségével. Ennek a rácsnak köszönhetően szükségtelen pirítás nélkül is elfogyaszthatja a különböző pékárut.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A 2 szeletes kialakítású kenyérpirító, beépített morzsatálcával rendelkezik. Az a kis tálca a készülék alján került elhelyezésre, mely felfogja a pirítási folyamatok alkalmával keletkező morzsákat. A morzsatálca egyszerűen kihúzható a készülékből és máris tisztává varázsolhatja. A nemesacél design egyszerű nedves ruhával tisztítható.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

  • Tápellátás: 220–240 V, 50/60 Hz
  • Teljesítmény: 930 W
  • Méret (szélesség x mélység x magasság): 245 x 160 x 190 mm
  • Súly: 1,2 kg
Kenyérpirítók

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Kenyérszeletek száma 2
Időzítő Igen
Morzsatálca Igen
Kiolvasztás Igen
Péksütemény rostély Igen
Teljesítmény (W) 930 W
Magasság (cm) 19 cm
Szélesség (cm) 24,5 cm
Mélység (cm) 16 cm
Szín BÍLÁ/ZLATÁ

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/