SCP 2254BK SENCOR DUPLA ELEKTROMOS FŐZŐLAP

Leírás

A Sencor SCP 2254BK-EUE4 egy két főzőzónás elektromos főzőlap ideális választás lehet nyaralóba, kollégiumba. A kompakt kialakításának köszönhetően nem igényel nagy helyet és beüzemelése is könnyen, egyszerűen elvégezhető. A tűzhely egy 18 cm és egy 15 cm átmérőjű főzőfelülettel, 2500 W teljesítménnyel és folyamatosan szabályozható termosztáttal lett felszerelve. A használatát egy működést jelző lámpák könnyíti meg. A kiváló stabilitást a csúszásgátlóval ellátott lábak biztosítják.

Manuális vezérlés

A készülék LED jelzőfénnyel lett felszerelve, ezáltal mindig ellenőrizheti, hogy a készülék bekapcsolt állapotban van e. A hőmérséklet beállítási manuálisan történik, Ön határozza meg a főzéshez szüksége hőfokot, egyszerű tekerőgombos irányítással. Az beállítása főzőlaponként külön állítható.

Két főzőlapos kialakítás

Két 18 és 15 cm átmérőjű főzőlap áll a rendelkezésére, így kisebb-nagyobb edényeket, serpenyőket is elhelyezhet rajta. A főételt és a köretet is elkészítheti egyszerre. Minden főzőlap külön forgó kapcsolós gombbal vezérelhető, valamint folyamatos hőmérséklet-szabályozással és egy fényjelzővel.


Termék adatlapja

Sencor SCP 2254 BK-EUE4

Típus
Vasmagos főzőlap
Szín
Fekete
Felület
Zománcozott
Vezérlés
Mechanikus
Összteljesítmény
2.25 kW
Főzőzónák száma
2
Funkciók
Maradékhő kijelzés
X
Méretek
Szélesség
48 cm