SFR 9200BK STARCREST DOUBLE FRYER

Leírás

Teljesítmény 1800 W
Sütő űrtartalom 9 l
Forró levegős sütés Van
Kivehető edény Igen
Termosztát Van
Ellenőrzőablak Nincs

Dupla Airfryer. 1800 W, Dupla kosár, össz. 9 liter, 80 – 200 °C állítható hőmérséklet, 8 előre beállított program, fekete szín.
4,5 literes kosárkapacitása lehetővé teszi, hogy egy alkalommal nagy mennyiségű finom és ropogós krumplit főzzön. Duplakosaras olajsütőnkkel, azonnal kétszer annyit főzhet. Így azonnal ízletes krumplit adhat az egész családnak, vagy pillanatok alatt tálalhat egy nagy tál ropogós krokettet.
Nagyon praktikus digitális kezelőpanel.
A digitális panelnek és a 8 előre programozott beállításnak köszönhetően az étel elkészítése ebben a sütőben gyors és egyszerű. Ez a fajta olajsütő ideális megoldás azokra az estékre, amikor ízletes, de egyben egészséges ételeket is szeretne felszolgálni.
Korlátlan lehetőségek.
A forró levegő keringetése és a tökéletes hőmérséklet egyedülálló kombinációja azt jelenti, hogy a STARCREST márkájú olajsütőben nem csak megsütheti az ételt, hanem grillszerűen elkészítheti és megforgathatja. A nagy sebességű levegőkeringésnek köszönhetően egy csepp olajat sem kell használni, és többé nem kell aggódnia a kellemetlen szagok miatt. Ugyanaz az aroma, amit megszokott, de sokkal egészségesebb és kéznél van.
Könnyen tisztítható.
A nagyobb kényelem érdekében a duplakosaras sütő tapadásmentes bevonattal rendelkezik, amely nagyon könnyen karbantartható és tisztítható.