SCE 5070 BK SENCOR FILTERES KÁVÉFŐZŐ

Leírás

A Sencor SCE 5070BK ideális akár 15 csésze kávé vagy tea elkészítéséhez. A kávéfőző 1,8 l térfogatú praktikus zárható fedelű üvegkancsóval rendelkezik. A többször használatos filter könnyen kivehető és öblíthető. A SCE 5070 BK kávéfőző állandó hőmérsékletet tartó funkcióval rendelkezik, az elkészült kávé így sokáig friss marad. A kávéfőző beépített időzítővel rendelkezik, ami automatikusan az előre beállított időben indítja el a kávé készítését, hogy reggel már finom kávéillatra ébredjen.

KÉNYELMES KEZELHETŐSÉG ÉS LCD KIJELZŐ, AMELYET SZERETNI FOG!

Mutatja a pontos időt, automatikusan főzi a kávét, és végül 40 percig melegen is tartja. Lehetősége van beprogramozni a kávéfőzés kezdetét, így akár reggel a friss kávé illatára tud felkelni. A melegen tartó funkciónak köszönhetően akár 40 percig melegen tartja a kávéfőző.  Bármikor megszakíthatja a folyamatomat, kiönthet egy csésze kávét, majd visszahelyezés után befejeződik a teljes folyamat. A szünet alatt sem kell aggódnia, hogy csepegés miatt, mert a készülék csepegésgátló szeleppel lett felszerelve.

NINCS SZÜKSÉG A SZŰRŐ CSERÉJÉRE

Az eldobható szűrő nélkül is jól működik. Élvezze a kávét úgy, hogy tudja az óvja s környezetét és még pénzt is megspórol. A kivehető szűrő könnyen tisztítható, újra felhasználható és nem szívja fel a kávé aromáját. Minden kávé kivételes ízű lesz, mint például egy papírszűrő esetén. Ezenkívül a fűtőlapnak köszönhetően fenntartja a kávé optimális hőmérsékletét, és így nem kell újra melegíteni.

EDZETT ÜVEG KANNA ÉS A DRIP STOP RENDSZERREL

A kávéfőző egy nagyméretű, kiváló minőségű 1,8 literes üvegkannával lett felszerelve. A kanna úgy lett tervezve, hogy elviseli a magas hőmérsékletet, és számos biztonsági funkcióval lett felszerelve a sérülések megelőzése érdekében. A kanna szigetelt fogantyúval, jól látható vízjelzővel és praktikus fedéllel rendelkezik. A Sencor lehetővé tette számára a Drip Stop csepegésgátló rendszerrel való működést is, amely automatikusan bekapcsol, amikor az üvegkannát eltávolítják kávéfőzés közben.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A csúszásmentes lábak kellő stabilitást, míg a beépített hőbiztosíték megakadályozza a túlmelegedést. Mindezekkel a funkciókkal tökéletesen tud működni, tudva, hogy kezelése minden szempontból kényelmes és biztonságos.
Filteres kávéfőzők

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Kapacitás 1,8 l
Időzítő Igen
Szűrőkar Igen
Vízmennyiség jelző Igen
Kijelző Igen
Thermo kancsó Nem
Edény anyaga Üveg
Csöpögésgátló rendszer Igen
Teljesítmény (W) 1 000 W
Magasság (cm) 32,5 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 21,5 cm
Szín Fekete
Tömeg 1,6 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /EN/
Használati utasítás /HU/