SES 1720 WH SENCOR ESZPRESSZÓ KÁVÉFŐZŐ

Leírás

A Sencor SES 1720WH karos presszó kávéfőző géppel könnyedén készítheti el a kedvenc eszpresszóját. A 20 bar nyomás garantálja az ízletes és intenzív kávéélményt. Az elforgatható rozsdamentes gőzfúvóka lehetővé teszi a krémes cappuccino és latte készítését. Emellett a készülék forró víz funkciójával akár americano vagy tea is elkészíthető. A kivehető 1,5 literes víztartály vízmennyiség jelzővel rendelkezik, így mindig pontosan tudja, hogy mikor kell feltölteni. A digitális vezérlés a pontosabb működést hivatott biztosítani.

PROFESSZIONÁLIS 20 BAR NYOMÁS BIZTOSÍTJA A TÖKÉLETES KÁVÉ ÍZÉT

A kiváló kávé több fontos eljárások kombinációjának eredménye, amelyek közül az egyik a nyomás, a 20 bar. És mi teszi lehetővé a megfelelő nyomást a kávégyártásban? Az őrölt kávé és az előfőzés megfelelő összenyomása sok összetevőt szabadít fel a kávéból, amelyek az eszpresszót tökéletes illatú és ízléses csésze kávévá teszik. Az előfőzés alacsony nyomáson megy végbe, ami a kávé duzzanatát okozza, majd teljes nyomás alatt forró víz kezd folyni a kávén.

30 MÁSODPERCEN BELÜL ELKÉSZÍTHETI KEDVENC KÁVÉJÁT

Az első csésze kávé mindössze 30 másodperc alatt élvezhető, az áttekinthető működés és az intuitív működésnek köszönhetően. Csak néhány egyszerű lépéssel születik meg egy csésze kávé.

FORGATHATÓ GŐZKAR A KIVÁLÓ TEJHABHOZ

Ha Ön a krémes cappuccino vagy latte rajongó, akkor értékelni fogja a beépített rozsdamentes gőzkart, melynek segítségével néhány perc alatt ízletes tejhab készíthető. Továbbá az gőzkar segítségével különböző teákat is készíthet kedvére, egyszerűen válassza ki a forró víz programot.

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK, AMELYEK MEGKÖNNYÍTIK A KÁVÉ KÉSZÍTÉST

A megfelelő mennyiségű kávé tükröződik a csésze kávé ízében. Nagy segítséget fog jelenteni a mérőpohár, melynek köszönhetően mindig ideális mennyiségű kávét tud elhelyezni. A kávétömörítő tamper segítségével a kávét egyszerűen egyenítheti ki, nyomhatja össze, hogy készen álljon a kávéfőzésre.
Karos eszpresszó kávéfőzők

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Nyomás 20 bar
Eszpresszó típus Karos
Forró víz funkció Igen
Forgatható gőzfúvóka Igen
Auto-cappuccino Nem
Csészemelegítő Igen
Kapszula felhasználás Nem
Kávédaráló Nem
Őrölt kávé használata Igen
Teljesítmény (W) 1 050 W
Magasság (cm) 37 cm
Szélesség (cm) 20,5 cm
Mélység (cm) 28,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 3,2 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/