SENCOR ELEKTROMOS GRILLSÜTŐ SBG 0260BK

Leírás

Szervezzen grill partit az otthonába! A Sencor SBG 0260BK elektromos raclette grillsütőjével, igazi grillezett gasztronómiai finomságokat készíthetnek közösen a barátaikkal. A 2 az 1-ben kialakítású grillsütő 2 különböző sütőlappal rendelkezik, és a csomag tartalmát képezi 8 raclette serpenyő, amelyek ideálisak sajtokhoz vagy különböző grillezett előételek elkészítéséhez. Működtetése rendkívül egyszerű, egy forgógomb segítségével történik és akár 1400 W teljesítmény elérésére is képes. A sütéshez csak minimális olaj hozzáadására van szükség, és s karbantartása is egyszerűen elvégezhető.

Grillezen otthon, a kertben vagy a nyaralóban

A Sencor elektromos Raclette grillsütővel, akár otthona kényelmében élvezheti a grillezett ételeket. Bátran használhatja a konyhában, az erkélyen, de akár az előkertben is. Kényeztesse magát egy igazi barbecue-vel bárhol és az év bármely szakában.

2 az 1-ben kialakítású sütőlap

A grill lapok könnyen és egyszerűen tisztíthatóak, továbbá kiváló minőségű tapadásmentes anyagból készültek az egyenletes grillezés érdekében. Sima felületű lapon finom grillzöldségeket készíthet, a bordázott felület pedig tökéletes választás különböző húsok grillezésére. A 8 raclette serpenyő alkalmas nagyobb grillezésekre, ahol minden vendég megsütheti a saját ételét. A serpenyőkben felmelegítheti például a sajtokat vagy apróbb ételeket, mint a gomba. A készülék legfőbb előnye, hogy a Sencor elektromos raclette grillsütő, minden felülete (sütőlapok és serpenyők) tapadásmentes bevonattal rendelkeznek. Néhány csepp olaj elegendő az elkészítéshez, és így egészséges grillezett ételek készülhetnek el.