VLS EVO 50 EU ARISTON BOJLER 3626145

Leírás

Az Ariston Velis Evo 50 EU villanybojler ideális választás a melegvíz-ellátásra otthonodban.

Az Ariston Velis Evo 50 EU villanybojler kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az IPX4 védelemmel ellátott készülék vízálló, így kiválóan alkalmas a fürdőszobában vagy a mosókonyhában történő telepítésre.

A bojlernek köszönhetően a melegvíz folyamatosan rendelkezésre áll, akár egyszerre több csapból is folyhat a forró víz. A bojler nagy teljesítményének köszönhetően rövid idő alatt felmelegszik a víz, így akár több fürdő is elvégezhető egymás után.

Az Ariston Velis Evo 50 EU villanybojler energiatakarékos kialakítása révén kedvező hatással van a környezetre, valamint csökkenti az energiafogyasztást, így csökkentve a számlákat. A bojler könnyen kezelhető, és egyszerűen telepíthető a falra.

A bojler méretei 776 x 506 x 270 mm, így könnyen beilleszthető bármilyen fürdőszobába vagy mosókonyhába. Az Ariston Velis Evo 50 EU villanybojler maximalizálja a melegvíz-ellátást a minimális helyigénnyel.

Ha szeretnéd otthonodban biztosítani a folyamatos melegvíz ellátást, akkor az Ariston Velis Evo 50 EU villanybojler az ideális választás. Rendeld meg most, és élvezd az állandó melegvíz kényelmét!

Az Ariston Velis EVO élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat.

Lágy, gördülékeny vonalvezetés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

Az Ariston Velis EVO készülékek többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titanium borítású dupla tartálynak köszönhetően.

ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.

 • „zuhany kész” logika
 • a létező leglaposabb vízmelegítő: csak 27 cm mély
 • LED kijelzős kezelőfelület termosztáttal
 • többpozíciós elhelyezés
 • exkluzív olasz design teljes védelmi
 • rendszer Ecoloy bevonatú fűtőelem
 • energiamegtakarítás az ECO funkciónak köszönhetően
 • vastag poliuretán szigetelés
 • Előlap színe fehér
 • Gyártói garanciális feltételek: 2 év alap garancia + 1 év kiterjesztett (extra) garancia, melyet a fogyasztó vízmelegítő vagy indirekt tároló 2. év végén esedékes gyártó szakszervizes karbantartás alkalmával érvényesíthet.
 • Fontos gyártói garanciális feltétel, hogy a készülék (vízmelegítő vagy indirekt tároló) karbantartását a beüzemeléstől számított legalább minden 12. hónapban (évről évre), így az első év végén is, kötelező elvégeztetni garanciális szakszervizzel, különben a készülék alap garancián felüli, Extra garanciáját elveszíti. A készülék éves karbantartásának elmaradása a 151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet szerinti jótállást nem érinti.
Ariston Velis Evo 80 EU Elektromos Vízmelegítő
Tárolási térfogat (l) 45
Elhelyezés Függőleges vagy Vízszintes
Teljesítmény (kW) 1,5
Feszültség (V) 230
Felfűtési idő (ΔT=45°C) (h:min) 1:30
Zuhanyra kész állapot (h:min) 50
Max. nyomás (bar) 8
Max. vízhőmérséklet (°C) 80
Bekötő csonk mérete 1/2”
Bekötő csonkok közötti osztás távolság (mm) 408
Súly (kg) 20
Elektromos védettség (IP) IPX4
Méretek (mm) 7766x506x270