RPEH 10A2 TERS CANDY SZÁRÍTÓGÉP

Leírás

RapidÓ PRO

A RapidÓ PRO a leggyorsabb és legkényelmesebben használható szárítógép a piacon, amelyet arra terveztünk, hogy a mindennapi mosás egyszerűbbé váljon. A gyors programok teljes készletével, az innovatív funkciókkal és az alkalmazáson belüli funkciókkkal könnyebbé teszi a mindennapjaid.

 

Irányított szárítás és szinkronizálás

A szárítás még soha nem volt ilyen egyszerű! Az irányított szárítás funkciónak köszönhetően szárítógéped az ideális programot javasolja olyan információk megadásával, mint az anyag típusa vagy a kívánt szárítási szint. Alternatív megoldásként a Syncro funkciónak köszönhetően az alkalmazás meg tudja mondani, hogy melyik a legjobb szárítási program a ruhaneműhöz, és beállíthatja a megfelelő időtartamot a töltet súlya és az éppen végrehajtott mosási ciklus alapján. Ezekkel az intelligens funkciókkal a legegyszerűbb módon kezelheted készülékedet, miközben energiafogyasztást, időt és energiát takarítasz meg.

 

SNAP&DRY

A Snap&Dry funkcióval a ruhaneműk szárítása még okosabban oldható meg! A mosás végén egyszerűen készíts fényképet nedves ruháidról a dobban, és az applikáció megmondja, melyik a ruhák számára a legjobb és leggyorsabb szárítási program. Ily módon időt és pénzt takaríthatsz meg.

 

hOn APPLIKÁCIÓ

A Candy hOn App segítségével a szárítógép használata még soha nem volt ilyen egyszerű és okos! Nyisd meg az alkalmazást, és élvezd a programok, funkciók, tippek és használati statisztikák széles skáláját. Ráadásul a távvezérlésnek köszönhetően bárhonnan irányíthatod a készüléket okostelefonod vagy a Google Home és az Amazon Alexa segítségével.

 

GYORSPROGRAMOK

A Candy a gyorsprogramok teljes sorozatát kínálja, 30 és 90 perc között, a mindennapi szárítási igények kielégítésére. Sokoldalú, gyors és megbízható szárítógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

 

STATISZTIKÁK ÉS KARBANTARTÁS

Hogyan tudod figyelni a fogyasztást? Egyszerűen nyisd meg a hOn alkalmazást, és valós idejű statisztikákat és fogyasztási jelentéseket kaphatsz a használati szokások javítása érdekében. Ezenkívül az alkalmazás intelligens emlékeztetőket küld az összes szükséges karbantartásról, hogy meghosszabbítsa a készülék élettartamát és biztosítsa a kiváló teljesítményt az elkövetkező években is.

 

GENIUS PROGRAM

A Genius Cycle-t úgy tervezték, hogy érzékelje a dob belsejében lévő páratartalom szintjét, és ennek megfelelően állítsa be a szárítási időt, legfeljebb 59 percig.

 

GYEREKJÁTÉK A VASALÁS

Csökkentsd a vasalási időt akár a felére a Super Easy Iron funkciónak köszönhetően. Az intelligens rendszer érzékeli a megfelelő nedvességszintet, és a speciális váltakozó dobmozgás csökkenti a gyűrődéseket és a ruhák összegabalyodását.

 

EXTRA PROGRAMOK

Ideális megoldás minden igényre! Nyisd meg a Candy hOn alkalmazást, és válassz a több mint 40 programból, hogy biztosan az ideális programot válaszd ki ruháid szárítására. Ezen kívül rendszerezheted rutinjaidat a leggyakrabban használt ciklusok mentésével és az emlékeztetők beállításával a szárítás végéről.

 

EASY CASE

Az ajtóba helyezett tartály egyedülálló ergonomikus alakjának, az új fogantyúnak és a praktikus kiöntőnek köszönhetően rendkívül könnyű és kényelmes a kondenz vizet kiüríteni. Az Easy Case tartály lehetővé teszi a víz újrafelhasználását is, például vasalásához.

 

VÁLASZD KI A LEGMEGFELELŐBB IDŐPONTOT A RUHÁK SZÁRÍTÁSÁRA

Az új Candy szárítógép egyszerűbbé teszi a napjaidat – ennek érdekében a szárítási ciklusokat preferenciáidtól függően, akár 24 óráig késleltetheted. Ezzel a beállítással akár éjszaka is elindíthatod a ciklust, előnyben részesítve az éjszakai áramot és ezáltal az alacsonyabb fogyasztást, vagy például akkorra időzítheted, amíg a munkahelyeden vagy, hogy az összes ruhadarab megszáradjon, mire hazaérsz.

 

JÓ KEZEKBEN A GYAPJÚ

Új szárítógéped tudja kezelni a gyapjúból készült ruhadarabokat is, hőmérséklet-szabályozással és speciális dobmozgással. Ez azt jelenti, hogy nem kell tartanod a legkényesebb tárgyaid megrongálódásától: egyszerűen állítsd be a Woolmark által jóváhagyott gyapjúprogramot, és a szárító megakadályozza a bolyhosodást azáltal, hogy korlátozza a ruhák közötti súrlódást és gondosan szabályozza a hőmérsékletet.

 

Műszaki adatok
FŐ JELLEMZŐK
Modellnév RPE H10A2TER-S
EAN kód 8059019063942
Szárító típusa hőszivattyús
Beépíthető / Szabadon álló Szabadon álló
Szárítási kapacitás (kg) 10
TECHNIKAI JELLEMZŐK
Kapcsolódás Távezzérlés és extra tartalom (WiFi)
Applikáció hOn
Dob anyaga Galvanizált
Dob mérete (l) 125
Víztartály elhelyezése Ajtóban
Kijelző Nagy digitális
Feszültség (V) 220-240
Állítható magasságú lábak Igen
Csatlakozó Európai
PROGRAMOK ÉS FUNKCIÓK
Woolmark jelzés Igen
Késleltetett indítás Igen (1-24 ó)
Program vége jelzés Igen
KÜLSŐ JELLEMZŐK
Szín fehér
Ajtó színe antracit
Ajtó Átlátszó, Easy Case víztartállyal
TELJESÍTMÉNY
Energiahatékonysági osztály A++
Éves energiafogyasztás (kWh) 282
Kondenzáció energiahatékonysági osztálya B
Energiafogyasztás teljes terhelésnél 2,43
Energiafogyasztás részleges terhelésnél 1,21
MÉRETEK
Magasság (mm) 850
Mélység (mm) 611
Mélység (fedőlap és ajtó nélkül, mm) 585
Bruttó súly (kg) 43
Nettó súly (kg) 41,2