CST G 285 TME/1S CANDY FELÜLTÖLTŐS MOSÓGÉP

Leírás

Nagy mosási kapacitás

A függőleges töltésű Candy mosógép az egyik legnagyobb betöltő kapacitással rendelkezik a piacon.

Egyszer 8,5 kg ruhaneműt moshat ki, és időt takaríthat meg.

Inverter motor

A hagyományos motoroktól eltérően az Inverter motor részei elektromágneses térben működnek, így elkerülhető a mechanikai súrlódás okozta kopás, és így nagyobb megbízhatóság garantált.

Az inverteres motor számos előnnyel jár: elektromos megtakarítást tesz lehetővé, csökkenti a zajszintet és jobb műszaki paraméterekkel rendelkezik, amelyek hosszabb használatot tesznek lehetővé.

Kilo érzékelő funkció

A Kilo Detector funkció segít optimalizálni a mosási időt.Adja meg a kádban lévő ruhanemű mennyiségét, és a Kilo Detector funkció beállítja a szükséges vízmennyiséget és meghatározza a mosási program időtartamát (a ruhanemű mennyiségétől és az anyag típusától függően).

A Kilo Detector az a funkció, amely segít megtakarítani az áramot, vizet és a ruhamosásra szánt időt.

Spóroljon kompromisszumok nélkül!

Ezekkel az új programokkal maximális eredményt lehet elérni, vizet, energiát és időt takaríthat meg.
Ezekkel az opciókkal akár alacsony hőmérsékleten is nagyon rövid idő alatt bármilyen típusú anyagot kimoshat.

B osztály

A Candy mosógép új B energiaosztályú.

Az árammegtakarítást a villanyszámlán találja meg.

A Mix Power System a Candy által kifejlesztett egyedülálló rendszer, amely a mosószerrel kevert tiszta víz oldatát közvetlenül a ruhaszövetbe fecskendezi, ami a következő előnyökkel jár: hatékonyabb mosás, rövidebb mosási idő és energiamegtakarítás.

Ezzel a funkcióval 200 C-os hőmérsékleten is kiváló mosási eredményeket érhet el.

A rozsdamentes acél kád különleges kialakítása és a kád belsejében lévő raklapok hatékony mosást és fokozott ruhavédelmet biztosítanak.

A kád két csapággyal van felszerelve, ami nagyon kiegyensúlyozottá teszi nagy centrifugálási sebességnél.

A Candy innovatív új ötletei mindig az Ön igényeinek meghallgatásából származnak.
Ezért hoztuk létre a Gentle Touch Opening™-et , amely maximális könnyedséget és biztonságot nyújt a használat során. Innovatív rendszere lehetővé teszi a ruhanemű biztonságos be- és kipakolását a gép felső részén keresztül, különös tekintettel a kezére.

Digitális kijelző

A Candy függőleges töltésű mosógép rendelkezik
digitális kijelző, amely folyamatosan megjeleníti – a mosási ciklus végéig hátralévő időt, a mosási hőmérsékletet, a kiválasztott programtípust, a választott opciókat és a sebességet.

A kiválasztott mosási program során a mosási idő a töltet súlyától és összetételétől függően változhat.

Nappali/éjszakai funkció

Ez az opció 400 fordulat/percre csökkenti a centrifugálási sebességet, és adott esetben növeli a vízszintet az öblítés során.Az utolsó öblítés után a ruhaneműt vízben tartják, hogy elkerülje a gyűrődést.
Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően a közbenső fázisokból származó víz zaj nélkül távozik, a funkció éjszaka is hasznos.

Higiénia program

A lehető legjobb kombinációt kínálja a magas hőmérséklet és a szükséges mosási idő között, mindössze 59 perc alatt . Ez a mosóprogram ideális gyermekruhákhoz, valamint érzékeny bőrűek és allergiások számára, maximális fertőtlenítő hatást biztosít a baktériumok ellen.

Ez a program 600 C-os hőmérsékleten mos és maximális teljesítményt nyújt.

A szennyezés választásának fokozata

Lehetősége van kiválasztani a mosógépbe helyezett ruhanemű szennyezettségi fokát.

A gép a kiválasztott szennyezettségi foktól függően különböző mosási időket kínál, így a mosási ciklus végén a lehető legrövidebb időn belül hibátlan ruhákat biztosít.

Sports plusz program

Kifejezetten az aktív életet élő emberek számára tervezték, akik a napi tevékenységet sportórákkal kombinálják. Ezzel a kifejezetten szintetikus ruhákhoz kifejlesztett programmal a sportruhák moshatók, mindössze 39′-ban, 300 C-os hőmérsékleten.
Ez egy gyors, hatékony program, amely energiát takarít meg.

Farmer program

Ez egy dedikált program farmernadrágok mosására.
Kedvenc farmerjét 400 C-on mossuk, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy az anyag szálai károsodnak.

Szintetikus program

Ez az innovatív program lehetővé teszi, hogy egyidejűleg mosson különböző színű és különböző szálú cikkeket, mint például pamut, műszálas és kevert anyagokat, mindössze 400 C-on, és kiváló mosási teljesítményt nyújt.

Öko program 40-60

Az Eco 40-60 programmal normál szennyezettségű pamut ruhaneműt lehet tisztítani, amely a (címkén) feltüntetett nyilatkozat szerint 400 C-on vagy 600 C-on együtt mosható ugyanabban a ciklusban.Ez egy szabványos program az EU-jogszabályok szerint, és lehetővé teszi a mosógép maximális betöltését.

Kézi mosás program – kímélemes mosás

Ez egy speciális program, amely lehetővé teszi a kényes ruhák 300 C-on történő kimosását, olyan ruhákat, amelyeket eddig csak “kézzel” lehetett mosni.

Gyapjúprogram

A gyapjú program a gyapjú ruhadarabok finom mosását végzi.
Az Ön által kedvelt gyapjúruhák most mosógépben is moshatók, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy megsérülnek.

Ez a program a kád alternatív elforgatásával biztosítja a hatékony mosást, de azt is, hogy a gyapjúszövetek ne deformálódjanak el.
A program maximum 400 C hőmérsékleten működik.

Késleltetett indítás

A Start Delay funkcióval a ruhanemű akkor lesz készen, amikor Ön szeretné. Lehetővé teszi a mosási ciklus kezdetének programozását maximum 24 órás késleltetéssel. Többé nem kell aggódnia az autóban lévő nedves ruhanemű által keltett kellemetlen szagok miatt.