RP 4146 BWMBC1S CANDY ELÖLTÖLTŐS MOSÓGÉP

Leírás

RapidÓ PRO

A RapidÓ PRO a leggyorsabb mosógép, amely kiemelkedő mosási eredménnyel időt takarít meg: az innovatív Speed-Drive Motornak és a Quick&Clean rendszernek köszönhetően mindössze 39 perc alatt képes egy teljes töltetet kimosni anélkül, hogy csökkenne a tisztítási hatékonyság. Az innovatív Steam Hygiene Plus program, amely a BAF (British Allergy Foundation) által tesztelt és jóváhagyott, biztosítja a textíliák mélytisztítását.

 

TALÁLD MEG AZ IDEÁLIS PROGRAMOT

A megfelelő mosási ciklus kiválasztása még soha nem volt ilyen egyszerű. A Snap & Wash funkciónak köszönhetően megtudhatod, hogy melyik program a legmegfelelőbb a szennyes mennyiségéhez, típusához és színéhez, mindössze egy pillanat alatt, okostelefonod segítségével.

 

hOn APPLIKÁCIÓ

Készülj fel, hogy forradalmasítsd az életed a hOn App segítségével. Hogyan? Lehetővé teszi, hogy több, mint 60 ciklus közül válassz minden anyagtípushoz, hasznos tippeket ad a folteltávolításhoz és a megfelelő mennyiségű mosószerhez. Ezenkívül lehetővé teszi a hatékonyság és a fogyasztás folyamatos nyomon követését, és javaslatokat ad ezek optimalizálására. Hozzáférhetsz az önkarbantartási műveletekhez is, amelyekkel megelőzheted a meghibásodásokat és meghosszabbíthatod a géped élettartamát, hogy az évekig kiváló teljesítményt biztosítson. Mindezt azzal a nyugalommal, hogy okostelefonodról bármikor irányíthatod a készüléket és szabályozhatod a mosás állapotát, még akkor is, ha épp nem vagy otthon.

 

GYORSPROGRAMOK

A RapidÓ PRO a gyorsprogramok teljes tárával lehetővé teszi, hogy időt takaríts meg és azt a legjobban kedvelt dolgokra fordíthasd. Az új Speed Drive Motornak köszönhetően akár 50%-kal csökkentheted a mosás idejét anélkül, hogy le kelljen mondanod a legjobb mosási eredményekről.

 

VASALÁSKÖNNYÍTŐ 39 PERCES PROGRAM

A RapidÓ PRO Easy Iron Plus 39’ programmal rendelkezik, hogy a gőz mélyen behatolhasson a ruhákba, ellazítva a szálakat. 3 különböző intenzitási fokozattal rendelkezik, csökkenti a gyűrődéseket, csökkentve a vasaláshoz szükséges időt.

 

TÖKÉLETES EREDMÉNYEK

A Speed-Drive Inverter innovatív és tartós szénkefe nélküli motor képes akár 50%-kal növelni a tisztítási teljesítményt (egy univerzális sztenderd motorhoz képest), miközben csökkenti az energiafogyasztást és a bosszantó mosógép rázkódást.

 

GYORSTISZTÍTÁS

Az exkluzív Quick&Clean technológia egyetlen, erősen koncentrált oldatba keveri össze a vizet és a mosószert. A készülék nagynyomású sugárral permetezi be az oldatot a dobba, amely így mélyen behatol a szövetek szálaiba. Ez az új technológia megnöveli a mosószer mosási teljesítményét, ezáltal csökkenti a normál mosási hőmérsékletet: 20°C-on 40°C-os mosási eredményt, 40°C-on 60°C-os mosási eredményeket, 60°C-on pedig igazán mélytisztítást érhetsz el az erősen szennyezett textíliáknál.

 

HIGIÉNIKUS GŐZ PROGRAM

A RapidÓ PRO a Steam Hygiene Plus* programmal rendelkezik, amely a gyűrődések csökkentésére, a vasalás egyszerűsítésére, valamint a szagok és allergének eltávolítására szolgál. Ez az innovatív ciklus 60°C-os hőmérsékletet ér el és tart fenn, és a gőzt erőteljes öblítéssel kombinálja, így biztosítva a higiénikus mosást és allergénektől mentes ruhákat. *A BAF által tesztelt és jóváhagyott

 

KÉNYELEM

A Candy RapidÓ PRO innovatív, ergonomikus kialakítását úgy fejlesztettük ki, hogy a mosás stresszmentes legyen. A piacon a legnagyobb és legmagasabban elhelyezett ajtóval rendelkezik, amely erőfeszítés nélkül, egyszerűvé teszi a be- és kipakolást.

 

MŰSZAKI ADATOK:
Modellnév RP 4146BWMBC/1-S
EAN kód 8059019044224
Beépített / Szabadon álló Szabadon álló
Mosógép típusa Elöltöltős
Kapacitás (kg) 14
Maximális fordulatszám (RPM) 1400
TECHNIKAI JELLEMZŐK
Kapcsolódás Távezzérlés és extra tartalom (WiFi)
Applikáció hOn
Motor Szénkefe nélküli inverter
Dob kapacitás (l) 83
Dob anyaga Rozsdamentes acél
Csatlakozó Európai
Feszültség (V) 220-240
PROGRAMOK ÉS FUNKCIÓK
Programok száma 15+1
Késleltetett indítás Igen (1-24 ó)
Fő tulajdonság Mix Power System +
Gőz funkció Igen
KÜLSŐ JELLEMZŐK
Szín fehér
Ajtó színe fekete
Foganytú színe fekete
TELJESÍTMÉNY ÉS FOGYASZTÁS
Energiaosztály A
Centrifuga hatékonysági osztály B
Súlyzott energiafogyasztás
[100 ciklus, Eco 40-60 program] 56
Szabvány program időtartama
(óó:pp) 4:00
Zajszint, EN 60704-3
(centrifuga,dB) 80
Zajkibocsátási osztály C
Vízfogyasztás / ciklus (l) 56
MÉRETEK
Magasság (cm) 85
Szélesség (cm) 60
Mélység (cm) 67
Mélység
(fedőlap és ajtó nélkül, mm) 630
Nettó súly (kg) 75
Bruttó súly (kg) 77