WSIO 3034 PFE X WHIRLPOOL BEÉP.MOSOGATÓ.

Leírás

Csendes
Teljesítmény csendesen. Az Ön Whirlpool mosogatógépét úgy tervezték meg, hogy a legkisebb zajkibocsátás mellett biztosítsa a tökéletes mosogatási eredményt.
PowerClean Pro
A gép hátuljából érkező erőteljes vízsugár a legmakacsabb szennyeződések esetén is a legjobb tisztítási eredményt biztosítja. Az intelligens érzékelők érzékelik a szennyeződés szintjét, és ennek megfelelően módosítják a víznyomást.
6. Érzék technológia
Nincs szükség előmosogatásra. A 6. Érzék technológia tökéletes eredményt nyújt anélkül, hogy a ciklus előtt az edényeket kézzel súrolná vagy beáztatná. Így hatékonyan csökkentve ezáltal a vízfogyasztást és a mosogatási költségeket.

Harmadik evőeszköztartó fiók
Az Ön Whirlpool mosogatógépe fel van szerelve harmadik evőeszköztartó fiókkal. Az így megnövelt kapacitás segít abban, hogy mindennek jusson hely.
ExtraSpace
Forradalmi helykihasználás. Az egyedülálló ExtraSpace design lehetővé teszi lábasok és serpenyők elhelyezését is az alsó kosárban úgy, hogy emellett 10 terítéknek is jusson hely. Spóroljon helyet és időt.
FlexiSpace
A FlexiSpace moduláris szerkezetű kosarai lehetővé teszik az edények korlátok nélküli elrendezését.

Indításkésleltetés
Önre szabva. Az indításkésleltetés használatával megadhatja, hogy a készülék akkor kezdje el a mosogatási ciklust, amikor Önnek az legmegfelelőbb, időt és energiát spórolva ezzel.
Hangjelzés a program végén
A készüék egy dallammal jelzi Önnek, hogy a mosogatási program véget ért.
7 szegmenses kijelző
A kijelző segítségével könnyedén beállíthatja a mosogatási programot és az opciókat.

Rugalmas mosogatási lehetőségek
Ideális helykihasználás. Módosítsa a mosogatógép belső terét úgy, ahogy csak szeretné, köszönhetően a moduláris kosaraknak és a lehajtható tányértartóknak.
Kivehető felső kosár
Ha szokatlan formájú edényeket szeretne elmosni, a készülék felső kosarának eltávolításával azonnal lehetősége nyílik elhelyezni őket.
Állítható felső kosár
Az Ön mosogatógépének állítható felső kosara lehetővé teszi, hogy szokatlan formájú edényeket is könnyedén el tudjon helyezni benne.


Termék adatlapja

Whirlpool WSIO 3O34 PFE X

Kialakítás
Beépíthető
Terítékek száma
10
Energia
Energiaosztály (A-G)
D
Energiafelhasználás 100 ciklus alatt
67 kWh
Vízfogyasztás
9 liter
Eco program időtartama
220 perc
Programok
Programok száma
8
Hőfok programok száma
3