SMW 5220 SENCOR MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ GRILL.

Leírás

A Sencor SMW 5220 egy letisztult, mégis elegáns megjelenésű fehér színű szabadon álló mikrohullámú sütő. Az akár 700 W mikrohullámú és 1000 W grillező teljesítményre képes készülék digitális vezérlésű. A 20 literes kapacitás mellett öt plusz két különböző fokozatú sütési/ főzés programmal lett felszerelve, továbbá elérhető a kiolvasztási funkció súly és időalapon, valamint beépítésre került egy maximum 95 perces időzítő. A forgó tányér átmérője 255 mm.

ÍZEKKEL TELI GRILLEZÉS

3 különböző, grillező és sütéssel kombinált program közül választhat. Ezek a programok a mikrohullámú melegítés és a grillezés kombinációjának köszönhetően működnek. Hús sütésére, steak készítésére, grillezésre, de különféle pirítós vagy panini sütésére is használható. A sütőbe épített fűtőelem teszi lehetővé teszi a grillezést.

PROGRAMOK, AMIK MEGKÖNNYÍTIK A MINDENNAPOKAT

A Sencor mikrohullámú sütői segítségével egyszerűen, de mégis igen hatékonyan tudja kiolvasztani a különböző élelmiszereket. Az eredmény gyorsan, egyenletesen kiolvadt élelmiszer. A különböző ételek és fogások széles skálájához optimalizált automatikus programok révén, ez a mikrohullámú sütő mindenkor tökéletes eredményeket nyújt. Egyszerűen válassza ki a 8 program közül az Önnek megfelelőt és pár perc elteltével akár már fogyaszthatja is a frissen készült pattogatott kukoricát.

KÖNNYŰ ÉS EGYSZERŰ VEZÉRLÉSŰ KÉSZÜLÉK

A felhasználást nagyban elősegíti a digitális kijelző, valamint forgó- és nyomógombos vezérlés. Minden szinte csak egy gombnyomással elérhető. További segítséget jelent a készülék időzíthető funkciója is, amely segítségével akár 95 percig tudja használni a készüléket. Ez az idő elegendő akár különböző ételek tökéletes elkészítésére.

AJTÓNYITÁS EGYSZERŰEN

Az ajtóra rögzített nyitó kar segítségével, egyszerűen kinyitható a Sencor mikrohullámú sütő ajtaja. Az oldalra nyíló ajtó kialakításnak köszönhetően hatékonyabban tudja használni szinte minden helyzetben. A szabadonálló kialakításnak köszönhetően a készülék elhelyezése szinte határtalan.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS

A mikrohullámú sütő kialakításának köszönhetően egyszerűen tisztítható. A rozsdamentes acél kivitelű ház és a zománcozott belső felület nedves ruhával tisztítható. A forgó tányért lehetősége van akár mosogatógépen akár folyó víz alatt elmosni.

BIZTONSÁG MINDENEKELŐTT

A beépített biztonsági mechanizmus és a csúszásmentes lábak garantálják a készülék biztonságos használatát. A gyermekzár funkció segítségével a működtető panel zárolható, így a készüléket nem lehet véletlenül bekapcsolni, vagy a beállításokat elállítani.

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

Telepítési lehetőségek Szabadon álló
Mikrohullámú sütő típus Grill funkcióval
Kapacitás 20 l
Mikrohullámú sütő teljesítmény (W) 700 W
Grill Igen
Grill teljesítmény (W) 1 000 W
Forró levegős rendszer Nem
Vezérlés Mechanikus
Kijelző Igen
Tányér átmérő 25,5 cm
Belső felület Lakkozott
Ajtónyitás Bal
Beépíthető Nem
Magasság (cm) 25,8 cm
Szélesség (cm) 44 cm
Mélység (cm) 35,5 cm
Szín Fehér
Tömeg 11,2 kg

LETÖLTÉS

Képek
Használati utasítás /HU/
Használati utasítás /EN/